mediator Katwijk

Mediator Katwijk

mediator Katwijk

Mediator Katwijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Eerlijk en netjes scheiden, dat kan. Samen regelen geeft jullie een goede basis voor de toekomst, aangezien samen gemaakte afspraken zorgen voor rust en duidelijkheid.

Als mediator in Katwijk ben ik er voor jullie beiden. En als jullie kinderen hebben, ben ik er voor hen. De wensen en ideeën van jullie allebei worden besproken en er wordt gekeken wat praktisch mogelijk is. Er wordt meegedacht over goede oplossingen en er wordt gezorgd voor overzicht. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.

Eén volledig scheidingspakket

Door middel van een stappenplan, worden alle zaken besproken en geregeld, die voor jullie van belang zijn. Denk aan de verdeling van de financiële zaken, afspraken over jullie kinderen en over de woning en wat is mogelijk voor jullie toekomstige woonsituatie? Ook voor de juridische afwikkeling ben je bij mij aan het juiste adres. Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding dan ook van begin tot eind geregeld.

Je krijgt vooraf een totaal overzicht van de kosten van de scheiding en je betaalt een all- tarief. De hoogte van het tarief wordt met besproken tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek met jullie beiden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe help je kinderen goed bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie worden er goede afspraken gemaakt over jullie kinderen. Deze komen te staan in het ouderschapsplan. Ook wordt besproken hoe je zo goed mogelijk verder kunt als ouders. Tips zijn:

 • Praat niet over de ander als een slecht mens, kinderen blijven loyaal aan beide ouders. Voorkom dat jullie kinderen in een loyaliteitsconflict komen en daardoor schade ondervinden.
  Maak als ouders samen afspraken over de opvoeding en blijf met elkaar overleggen.
 • Praat niet over de kinderen tijdens het wissel moment. Wees vriendelijk naar de andere ouder, indien mogelijk vraag de andere ouder even binnen. Kom niet te laat en ook niet veel te vroeg, dit kan namelijk zorgen voor irritaties.
 • Leg ook contacten met opa’s, oma’s en andere familieleden vast het in ouderschapsplan.

Binnen ResolveVisie is er veel ervaring in het goed regelen van de scheiding voor kinderen. Ik denk dan ook met jullie mee hoe je dit zo goed mogelijk doet. Ook is het mogelijk dat ik als mediator apart een gesprek heb met jullie kinderen in een kindgesprek. Vaak waarderen kinderen het erg dat er aparte aandacht voor hen is. Zij kunnen dan bijvoorbeeld vertellen hoe zij dingen ervaren en graag willen. De mediator Katwijk staat voor jullie klaar.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Katwijk Sjoerd. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vrijblijvend en bij jullie thuis

Doordat de gesprekken bij jullie thuis zijn, is er tijd en ruimte voor jullie zelf en bij kinderen voor hen. Waarom kiezen voor de onpartijdige hulp van mij als mediator Katwijk? Jullie krijgen stap voor stap overzicht en alle praktische zaken worden geregeld. Voor zaken die snel duidelijk moeten worden, worden direct besproken. Denk aan wat er mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding.

Bij een scheiding spelen vaak veel emoties mee, zoals boosheid, onzekerheid, schuldgevoel en angst voor de toekomst. Tijdens de mediation gesprekken kan hierbij worden stilgestaan. Door de emoties te benoemen en bespreekbaar te maken ontstaat er vaak meer begrip voor elkaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button