Scheiding - Bemiddeling

Mediator Leerdam

Neem direct contact op met Ron Philippens: 085 1302980 of mail mij

Als mediator in Leerdam ondersteun ik jullie bij de hele afhandeling van de scheiding.

In gesprekken bij jullie thuis word je stap voor stap meegenomen in het hele proces. De scheiding wordt dan ook van begin tot eind geregeld. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Ik ben werkzaam in Leerdam en omgeving zoals Asperen, Geldermalsen, Gorinchem, Herwijnen, Heukelum, Kedichem, Lingewaal, Neerijen, Oosterwijk, Schoonrewoerd, Tiel, Werkendam en Zaltbommel. Afspraken zijn bij jullie thuis en altijd zijn jullie allebei aanwezig.

Eerste stap is het kennismakingsgesprek. Hierin komt aan bod scheiden in 7 stappen en wat dit voor jullie betekent. Bij een koopwoning wordt er bijvoorbeeld gezorgd voor snel duidelijkheid over de mogelijkheden en bij kinderen komen er goede afspraken.

Mediator Leerdam; jullie scheiding compleet geregeld voor een all-in tarief

Jullie scheiding wordt volledig geregeld, wat houdt dat in?

 • In de praktijk hoor ik regelmatig dat men er wel samen uit wil komen, maar dat dit niet lukt. Hulp van een onafhankelijke mediator is dan een logische stap.
 • Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden: het (eigen-of huur) huis, hypotheek, financiën, een ouderschapsplan en de alimentatie. Samen met jullie worden deze zaken besproken en worden er passende afspraken gemaakt. Ook zorg ik ervoor dat afspraken juridisch en fiscaal verantwoord zijn.
 • De juridische afhandeling wordt voor jullie verzorgd.
 • Voor de totale kosten van de scheiding betaal je een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Leerdam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor een mediator in Leerdam?

Mediation houdt in dat je samen de scheiding regelt onder mijn begeleiding. Dit is in plaats van dat je beiden een advocaat inschakelt. Naast lagere kosten en een persoonlijker aanpak levert jullie een mediator in Leerdam dit op:

 • Het is van belang voor alle partijen, zeker ook de kinderen, dat een echtscheiding in zo goed mogelijke harmonie verloopt, met duidelijke afspraken, zodat jullie hier altijd op kunnen terugvallen.
 • Ik praat met beide partijen samen en werk alleen voor beide partners. Als jullie behoefte hebben om jullie verhaal te vertellen of om aandacht te besteden aan emoties, dan bied ik daar ruimte voor in de gesprekken.
 • Bij kinderen is het mogelijk dat ik met hen een gesprek heb; zo worden zij ook betrokken bij de afspraken. In dit kindgsprek krijgen kinderen de ruimte te vertellen wat er in hen omgaat en hoe zij denken over bepaalde dingen.
 • Er wordt gekeken naar het totale plaatje in plaats van alleen je eigen belang. Hoe maak je het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden na de scheiding in de woning kan blijven? Of hoe maak je co-ouderschap mogelijk?

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.