mediator Lichtenvoorde

Mediator Lichtenvoorde 

mediator Lichtenvoorde

Mediator Lichtenvoorde 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator in Lichtenvoorde regel ik samen met jullie de scheiding van begin tot einde. Stap voor stap worden jullie meegenomen in het hele proces. Je wordt goed geïnformeerd en er wordt gezocht naar oplossingen waar je allebei achter staat.

Ik kom graag kennis maken in Lichtenvoorde voor een vrijblijvend gesprek. Voor mediation is nodig dat je samen om de tafel wilt gaan zitten. Dit kan moeilijk zijn omdat er veel gebeurd is en er emoties zijn zoals boosheid of teleurstelling. Door toch te kiezen voor het samen regelen, onder begeleiding van mij als mediator, levert je op dat er samen gedragen afspraken komen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledig scheidingspakket

Wat houdt een volledig scheidingspakket in?

 • Samen met jullie worden alle zaken die geregeld moeten worden op een rijtje gezet. De voor- en nadelen worden besproken, je wordt goed geïnformeerd en besproken wordt wat bij jullie situatie het beste past. Denk aan een goede verdeling van de financiën, afspraken over pensioen en wat is er mogelijk met alimentatie. Ook de woonsituatie wordt besproken, dit kan zowel een koop- of huurhuis zijn. Wat is hierin mogelijk en wat zijn jullie ideeën? Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel antwoorden op de vragen die er zijn. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van jullie hier kan blijven?
 • Voor kinderen onder de 18 jaar komt er een ouderschapsplan. Hierin komen alle afspraken die de kinderen aangaan. Denk aan de zorgverdeling, hoe je elkaar blijft informeren als ouders en invulling van vakanties en feestdagen. Om kinderen bij de afspraken over hen te betrekken, is er apart voor hen een kindgesprek mogelijk.
 • Onze vaste samenwerkende advocaat verzorgt de afwikkeling bij de rechtbank. Dit is onderdeel van de mediator Lichtenvoorde en zit bij het all-in tarief inbegrepen.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen jullie volledig

De mediator Lichtenvoorde ontmoet jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator Wim die voor jullie klaarstaan. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De mening van kinderen wordt steeds belangrijker

De rechter toetst het (wettelijk verplichte) ouderschapsplan. Het is belangrijk dat in het ouderschapsplan duidelijk staat omschreven op welke wijze jullie als ouders de kinderen hebben betrokken bij de afspraken die over hen zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de zorgverdeling of de invulling van de vakanties.

Kinderen vanaf 12 jaar krijgen ook een uitnodiging van de rechtbank om hun mening te geven over de afspraken in het ouderschapsplan.

Hoe steun je kinderen bij de scheiding?

Laat kinderen duidelijk merken dat zij niet de oorzaak zijn van de scheiding. Leg goed uit dat jullie als partners niet meer met elkaar verder willen, maar dat jullie wel altijd samen hun ouders blijven. Benadruk dat zij ook na de scheiding met hun vragen of onzekerheden bij jullie beiden terechtkunnen. De mediator Lichtenvoorde staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button