Mediator Lochem

Mediator Lochem 

Mediator Lochem

Mediator Lochem 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Persoonlijke én praktische hulp bij jullie hele scheiding: dat kun je verwachten van mij als mediator Lochem. Ik ben er voor jullie beiden en de scheiding wordt van begin tot eind zorgvuldig geregeld. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Uitgangspunt is dat het elkaar mogelijk maakt weer verder te gaan. Als jullie kinderen hebben, betekent dit goed verder kunnen als ouders. Ik kom bij jullie thuis voor de gesprekken.

Ik kom bij jullie thuis in Lochem en omgeving, zoals Deventer en Twello.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld met mediation

Ik kom bij jullie thuis in Lochem en omgeving. Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding van begin tot eind geregeld op persoonlijke wijze. De stappen zijn samengevat:

 • In het vrijblijvende kennismakingsgesprek met jullie beiden wordt besproken wat ik als mediator Lochem voor jullie kan betekenen en de kosten van de scheiding (de all-in prijs) worden uitgelegd. Voor mediation (oftewel samen scheiden) is nodig dat jullie de intentie hebben mee te werken. Je hoeft het nog niet eens te zijn over bepaalde zaken, maar er moet wel de bereidheid zijn te komen tot oplossingen.
 • Stap voor stap worden alle zaken besproken. Denk aan alimentatie, financiën en jullie woning. Bij een koophuis wordt besproken wat mogelijk is met het koophuis bij de scheiding en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Hebben jullie kinderen, dan komt er een ouderschapsplan. Hierin komen goede afspraken over hen, zoals de zorgverdeling en kinderalimentatie. Ook is het mogelijk dat ik een kindgesprek met hen heb. Dit is een apart een gesprek met jullie kinderen over bijvoorbeeld afspraken in het ouderschapsplan.
 • Als alle afspraken zijn vastgelegd in juridische documenten komt onze advocaat in beeld. De juridische afwikkeling van de scheiding wordt vervolgens geregeld. Hiermee is alles afgehandeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Lochem. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Betrek kinderen bij de scheiding en afspraken

Een scheiding heeft ook impact op kinderen. Elk kind reageert weer anders op de scheiding. Aan hen wordt door de mediator Lochem dan ook extra aandacht besteed, door de mogelijkheid van een kindgesprek. Ook worden jullie goed geïnformeerd over alle mogelijkheden en wordt er meegedacht over wat passend is in jullie situatie. Van belang is:

 • Betrek hen bij de scheiding vanuit hun belevingswereld. Ze kunnen zich bijvoorbeeld verantwoordelijk of schuldig voelen. Ze voelen vaak dat er iets gaande is. Ze willen dit oplossen en de harmonie herstellen.
 • Advies is om de scheiding regelmatig bespreekbaar te maken. Of ga afhankelijk van hun leeftijd bijvoorbeeld een boek over scheiden samenlezen of voorlezen.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt van iemand die zich volledig onpartijdig heeft getoond en goed mee heeft gedacht over onze specifieke situatie. En dan ook nog eens altijd vlot zijn actiepunten nakwam en altijd adequaat reageerde op vragen. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie en dan specifiek met Wim in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button