Mediator Meerssen

Mediator Meerssen

Mediator Meerssen

Mediator Meerssen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Samen goed scheiden, het kan met mij als mediator Meerssen. Jullie ontvangen een volledig scheidingspakket, waarbij zaken duidelijk zijn vastgelegd. Dit geeft overzicht en rust.

Wat kan ik voor jullie betekenen als mediator? Ik kom bij jullie thuis in Meerssen en omgeving om de scheiding stap voor stap te regelen. Dit houdt in tot en met de juridische afwikkeling.

Mediator Meerssen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden van begin tot eind met de mediator

De scheiding aanvragen bij mij als mediator Meerssen. Wat kun je hiervan verwachten?

 • We bespreken in het kosteloze kennismakingsgesprek ook de kosten voor de mediation. Ik werk met een all-in tarief, zo zijn er nooit verrassingen achteraf.
 • Stap voor stap zetten we alle praktische zaken op een rijtje. Wat kan er met de eigen woning bij scheiding, wat is een goede verdeling van de financiën en wat is er mogelijk en wenselijk met alimentatie? Wat zijn voor en tegens en wat zijn jullie eigen ideeën? Zo gaan we alles bespreken, zodat er passende oplossingen komen. Ook zorg ik voor snel antwoord op wat mogelijk is met jullie eigen woning, kan bijvoorbeeld één van beiden hier blijven?
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan, zoals wat past qua zorgverdeling en hoe ga je goed verder als ouders. Het is ook mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen.
 • Als er over alle zaken goede beslissingen zijn gemaakt, volgt de laatste stap in het proces en dat is de juridische afhandeling. Hier wordt ook voor gezorgd.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Onze mediator ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Meerssen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Voorkom een vechtscheiding met mediation

Mediation bij scheiding betekent samen scheiden en dus samen om de tafel als partners met mij als mediator. Hoe voorkom je een vechtscheiding? Door als mediator te luisteren naar de verhalen van jullie beiden in elkaars bijzijn. Pijnpunten worden benoemd en erkend. Besproken wordt dat je beiden verantwoordelijk bent voor het spaak lopen van het huwelijk. 100% relatie is immers 50% verantwoordelijkheid van A en 50% verantwoordelijkheid van B.

Als scheidingsmediator bespreek ik met jullie: waar is het gaan schuiven in jullie huwelijk en waaraan merkte je dat? Hoe is het schuif-proces verlopen, hoe lang is dat al aan de gang en wat heb je er aan gedaan.

Als jullie kinderen hebben, houd hen dan voor ogen. Zij hebben de toekomst en zij hebben niet gekozen voor een scheiding, laatstaan voor een oorlog tussen hun ouders. Voorkom dus dat je beiden bij een advocaat terechtkomt, met alle gevolgen van dien.

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek?

Als je toe bent om de eerste stap te zetten, is dit het gratis kennismakingsgesprek. Dit is altijd met jullie samen. Veel vragen tijdens het eerste gesprek gaan over financiële zaken, alimentatie voor de kinderen en eventueel partneralimentatie. Vaak is (nog) niet duidelijk dat er afgeweken mag en kan worden van wat de wet hierover aangeeft. Dat geeft vaak al een beetje rust.

In het gesprek met mij als scheidingsbemiddelaar komt aan de orde wat er moet gaan gebeuren met betrekking tot de woning, pensioenen, en overige financiële zaken en hoe het ouderschapsplan (indien jullie kinderen hebben) er uit moet komen te zien. Zo krijgen jullie al wat inzicht in wat er gaat gebeuren

Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button