Mediator Middelharnis

Mediator Middelharnis

Mediator Middelharnis

Mediator Middelharnis

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Met de mediator Middelharnis wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld voor een all-in tarief. Alle praktische én juridische zaken worden geregeld, ook is er tijd en aandacht voor de emotionele impact van de scheiding.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Tijdens het traject zijn alle gesprekken altijd met jullie samen. Deze gesprekken kunnen ook in de avond plaatsvinden.

Service Mediator Middelharnis:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tessa biedt jullie een volledig scheidingspakket

Door te kiezen voor mediation (in plaats van elk een advocaat) kies je voor het uitgangspunt hoe je allebei zo goed mogelijk verder kunt. De wettelijke kaders zijn het uitgangspunt, daarbinnen kijken we samen naar de beste oplossing in jullie situatie. Wat je kunt verwachten:

 • Alle praktische zaken worden op een rijtje gezet en de voor- en nadelen worden besproken. Wat is er mogelijk qua alimentatie en wat is hier de behoefte in? Wat is een goede verdeling van de financiën? Hoe zit het met de pensioenen en wat is een goede verdeling hierin? Wie blijft er in jullie huurhuis wonen? Is er een koophuis, wat zijn de mogelijkheden van jullie koophuis bij de scheiding? Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we al vroeg in het scheidingsproces zorgen voor antwoorden.
 • Hebben jullie kinderen onder er de 18 jaar? Dan worden alle afspraken over hen vastgelegd in een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart kinderen spreek in een kindgesprek.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Dit is onderdeel van mijn dienstverlening en valt onder het all-in tarief. De mediator Middelharnis staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Middelharnis. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn redenen om te gaan scheiden?

Wat ik tegenkom in mijn werk als mediator, waarbij ik mensen begeleid die gaan scheiden, is dat er verschillende redenen zijn waarom stellen uit elkaar gaan:

 • Je bent steeds meer jouw eigen leven gaan leiden, er wordt niet meer met elkaar gepraat en vooral niet meer geluisterd.
 • Eén van de partners heeft zich sterk geïdentificeerd met de ouderrol en gedraagt zich bijvoorbeeld sterk als de bezorgde moeder of dominante vader.
 • Je hebt door verschillende achtergronden totaal verschillende ideeën over de opvoeding van de kinderen, waardoor steeds meer conflicten en verwijdering ontstaat tussen de partners.
 • Je kunt jezelf kwijt zijn geraakt in de relatie, door bijvoorbeeld jezelf te veel aan te passen aan de ander.

Partners kunnen dus heel verschillend in de scheiding staan en de één kan ook al veel verder zijn dan de ander. In de mediation gesprekken wordt hier rekening mee gehouden. Voor beiden is er tijd en aandacht en qua tempo wordt er aangesloten bij beide partners. Er wordt ook altijd gecheckt of dit voor beiden goed is én wat er nodig is. Zo wordt er met mediation gezorgd voor een goede voortgang van het proces met oog voor beide partners.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Tessa in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button