mediator Naaldwijk

Mediator Naaldwijk

mediator Naaldwijk

Mediator Naaldwijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Jullie scheiding geregeld van A tot Z met mij als mediator Naaldwijk. Jullie belangen worden allebei behartigd en je wordt goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Zodat je allebei goed verder kunt. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Als onafhankelijke en onpartijdige mediator in Naaldwijk en omgeving kom ik bij jullie thuis om de hele scheiding te regelen. Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Terwijl er allerlei emoties spelen moeten er oplossingen komen voor praktische zaken. Met mijn hulp wordt het hele proces in goede banen geleid.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijke afwikkeling van jullie scheiding in Naaldwijk

Belangrijk is de zakelijke kant van een scheiding, maar natuurlijk staan we ook stil bij de emoties die er zijn. Wat kunnen jullie verwachten van mijn dienstverlening:

 • Het begint met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Naaldwijk, waarin we jullie persoonlijke situatie, onze dienstverlening en het all-in tarief bespreken.
 • We maken in jullie eigen tempo afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de eigen woning. Bij een koophuis bij de scheiding zorgen we voor snel antwoorden op de vragen die er zijn. Met een eigen bedrijf helpen we je natuurlijk ook. We werken met overzichtelijke rapportages en gespreksverslagen, zo weet je precies wat er al besproken is en wat nog gaat komen.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt. We gaan dus samen kijken naar de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en maken hier afspraken over. We bespreken ook hoe jullie elkaar op de hoogte gaan houden als het om jullie kinderen gaat. Ook is het mogelijk dat ik als mediator apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Hierin worden hun ideeën besproken.
 • De juridische procedure wordt in werking gezet. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en regelt ook de inschrijving bij de burgerlijke stand. Jullie hoeven dus niet nog naar een advocaat of naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Naaldwijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over jullie kinderen

Hebben jullie kinderen? Dan is het belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt over hen. Ook wordt er besproken hoe je hen goed kunt steunen tijdens en na de scheiding. Ik geef je hier graag een aantal tips over. Bij de wisselmomenten: probeer een ontspannen sfeer te creëren en drink als ouders even iets met elkaar. Vertel elkaar kort hoe het met de kinderen is gegaan. Zorg er ook voor dat de wisseling plaatsvindt op de afgesproken tijden en denk eraan elkaar te informeren bij later of vroeger wisselen.

Wat kunnen jullie verwachten van het kennismakingsgesprek?

De eerste stap is een kosteloos kennismakingsgesprek in Naaldwijk. Hierin bespreken we hoe een scheidingsproces in zijn werk gaat, hoe lang het proces duurt, wat de kosten zijn, hoe documenten (denk aan een ouderschapsplan) worden ingevuld en hoe de vervolggesprekken eruit zien. Ook kunnen jullie vragen stellen. Veelgestelde vragen zijn: kan ik in de woning blijven wonen, of hoe regelen we het zo goed mogelijk voor onze kinderen?

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button