Mediator Burgh

Mediator Nieuwerkerk

Mediator Burgh

Mediator Nieuwerkerk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Met mij als jullie mediator Nieuwerkerk zijn jullie verzekerd van een zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding. Ik bied een persoonlijke aanpak waarin ik volledige aandacht heb voor jullie specifieke vragen en zorgen.

In ontspannen gesprekken bij jullie thuis nemen we uitgebreid de tijd om alle belangrijke zaken door te spreken. Denk hierbij aan afspraken over alimentatie, de verdeling van de woning, alle financiële aspecten, de inboedel en het pensioen. Als er kinderen jonger dan 18 jaar zijn, begeleid ik jullie bij het maken van passende afspraken die hun belangen waarborgen. Mijn doel is om jullie scheiding op een respectvolle en efficiënte manier te regelen, zodat jullie met een gerust hart verder kunnen naar de volgende fase in jullie leven.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld

We beginnen met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, leg ik uit wat mijn dienstverlening als mediator Nieuwerkerk inhoudt, en geef ik duidelijkheid over het all-in tarief om verrassingen achteraf te voorkomen.

Samen zorgen voor de kinderen

Een ouderschapsplan omvat verschillende belangrijke aspecten: de verdeling van zorgtaken, financiële afspraken, de hoogte van kinderalimentatie en de invulling van vakanties en feestdagen. Het opstellen van een gedegen ouderschapsplan biedt duidelijkheid en vormt een betrouwbare leidraad voor de toekomst.

Onder mijn begeleiding als mediator Nieuwerkerk maken jullie samen afspraken die aansluiten bij de leeftijd en behoeften van jullie kinderen. Het voordeel van gezamenlijk overleg hierbij is dat jullie als ouders actief betrokken zijn bij het maken van deze belangrijke afspraken. Indien gewenst, is er de mogelijkheid voor een apart kindgesprek om ook jullie kinderen hierin te betrekken.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Nieuwerkerk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Alimentatie: hoe werkt dat?

Het opstellen van een alimentatieberekening maakt deel uit van mijn dienstverlening. Deze berekening is gebaseerd op wettelijke richtlijnen die hiervoor gelden. Samen met jullie bespreek ik de factoren die van invloed zijn op deze berekening, zoals fluctuerende inkomens. Ik geef jullie heldere uitleg over hoe de alimentatieberekening tot stand komt.

De uitkomst van deze berekening vormt het vertrekpunt voor verdere besprekingen. Jullie hebben de vrijheid om hiervan af te wijken, mits dit weloverwogen gebeurt en beide partijen hierachter staan.

Afspraken maken

Ik help jullie bij het maken van afspraken over alimentatie, financiën, pensioen, jullie eigen woning en eventueel een eigen bedrijf. Bij een koophuis bij de scheiding streven we naar snelle duidelijkheid over de haalbaarheid van opties, zoals het mogelijk blijven wonen van een van jullie. We bespreken de factoren die hierop van invloed zijn, zoals partneralimentatie, en zorgen snel voor helderheid.

Voor ouders met kinderen onder de 18 jaar is een ouderschapsplan verplicht. Stap voor stap nemen we de zorgverdeling door, bespreken we de invulling van verjaardagen en feestdagen, regelen we kinderalimentatie en bekijken we hoe jullie elkaar op de hoogte houden over de kinderen. Bij mediation Nieuwerkerk staat het welzijn van de kinderen hoog in het vaandel.

Hierna zetten we de juridische procedure in gang. Onze vaste advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank en handelt alles verder af, zodat jullie niet zelf apart een advocaat hoeven in te schakelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Vakkundig en betrokken. In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad…ze was zeer betrokken en duidelijk in alles wat met het convenant te maken heeft …zo heeft ze ons goed geholpen naar een ,,volwassen scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button