Mediator Noord-Beveland

Mediator Noord-Beveland

Mediator Noord-Beveland

Mediator Noord-Beveland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Als mediator Noord-Beveland regel ik samen met jullie de scheiding van A tot Z. Ook is er aandacht voor de emotionele impact van de scheiding. Door samen om de tafel te gaan ontstaat er rust en overzicht voor nu en straks.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken, dat is wel zo makkelijk. We komen er dan achter of er een klik is. Gesprekken zijn altijd met jullie beide en kunnen eventueel ook in de avonduren plaatsvinden.

Voordelen mediator Tessa:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het volledige scheidingspakket van Tessa

Je kunt van mij een persoonlijke en deskundige aanpak verwachten. In het gratis kennismakingsgesprek bespreek ik met jullie wat ik kan betekenen en wat jullie belangrijk vinden. Ook de kosten (het all-in tarief) komen dan aan bod. Hiervoor ontvang je:

 • Over alle praktische zaken worden samen met jullie stap voor stap afspraken gemaakt. Wat is er mogelijk met jullie koophuis bij de scheiding? Kan één van beiden de woning overnemen en wat is er mogelijk voor de ander? Of hebben jullie een huurhuis? Hoe zit het met alimentatie en de verdeling van de financiën? We bespreken jullie uitgangspunten en wat praktisch en financieel haalbaar is.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar worden de afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan. Hierin komen de belangrijkste afspraken over de kinderen en hoe je elkaar als ouders blijft informeren over de kinderen.
 • Ook de laatste stap, de afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Noord-Beveland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zit het met de emoties bij de scheiding?

Loopt jullie communicatie moeizaam? Het kan lastig zijn met elkaar te overleggen door alle emoties die er spelen. Hierin word je dan ook ondersteund.

Er worden tips aangereikt en ik nodig jullie bijvoorbeeld uit om te vertellen wat je ziet en hoort en wat voor gevoel je erbij hebt. Samen met jullie wordt zo gezocht naar wat je beiden graag zou willen, in plaats van dat er verwijten over en weer zijn. De mediator Noord Beveland staat voor jullie klaar.

Hoe regel je de scheiding goed voor de kinderen?

Als jullie kinderen hebben wil je de scheiding natuurlijk zo goed mogelijk regelen voor hen:

 • Samen met jullie worden dan ook goede afspraken gemaakt over hen. Deze komen in het ouderschapsplan, zoals afspraken over de zorgverdeling en de opvoeding van de kinderen. Ook afspraken over de feestdagen en vakanties worden vastgelegd. Denk aan zowel de invulling hiervan, wanneer je het gaat bespreken voor een nieuw schooljaar en wie de eerste keuze heeft in een bepaald jaar.
 • Om kinderen bij de afspraken te betrekken is er ook een apart kindgesprek mogelijk. Zij worden dan uitgenodigd te vertellen wat hun wensen en ideeën zijn en ook eventuele vragen of zorgen worden besproken.

Wat klanten over mij zeggen

“Een snelle en complete afwikkeling van onze scheiding. Duidelijke afspraken en rapportage.”
★★★★

“Wij hadden redelijk spoed en hierin werd meegedacht en proces voortvarend aangepakt. Heel prettig dat afspraken flexibel gemaakt konden worden en ook in de avonduren.”
★★★★

Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button