Mediator Oisterwijk

Mediator Oisterwijk

Mediator Oisterwijk

Mediator Oisterwijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Jullie kunnen van mij als mediator Oisterwijk een zorgvuldige afwikkeling van de scheiding verwachten. Samen regelen brengt snel rust en overzicht in de moeilijke tijd van een scheiding.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ik ga samen met jullie om de tafel om zaken stap voor stap te bespreken. Zoals wat is mogelijk met de woning en bij kinderen wat past bij hen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marion biedt volledig scheidingspakket

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt. Jullie betalen hiervoor een all-in tarief.

 • Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap besproken. Zoals alimentatie, de financiën, pensioen, (huur- of koop)woning, leningen en inboedel. Hebben jullie een koophuis dan worden de mogelijkheden van jullie koophuis bij de scheiding besproken en wat haalbaar is.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar, dan komt er een ouderschapsplan.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Hiermee is alles geregeld, de mediator Oisterwijk staat jullie van A tot Z bij.

Er wordt altijd aangesloten bij jullie situatie

Er wordt altijd aangesloten bij jullie situatie. Heeft één van jullie de beslissing genomen? Vaak is diegene die de beslissing heeft genomen om te gaan scheiden, al verder in het proces. Er is vaak een intern proces geweest, waarin er weinig gecommuniceerd is. Voor de ander is het dan moeilijk en die moet daar mee dealen. Soms is één van beiden al verder en er aan toe praktisch zaken te regelen. De ander is nog niet zo ver.

Met jullie beiden wordt gezocht naar een balans hierin. Wanneer worden zaken in gang gezet en wat is bijvoorbeeld de tussenpauze tussen de mediation gesprekken.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Oisterwijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Gesprek met jullie kinderen bij de scheiding

Kinderen kunnen met mij praten in een kindgesprek zonder jullie als ouders erbij:

 • Wat besproken wordt blijft onder ons, alleen neem ik het wel verpakt mee in de gesprekken en of vraag ik aan de kinderen wat ik wel met jullie als ouders mag bespreken. Denk bijvoorbeeld aan wensen over het vieren van de verjaardag, hoe de kinderen het voor zich zien wanneer ze bij welke ouder zijn, waar ze tegen op zien, wellicht zelfs bang voor zijn (kinderen horen vaak ook verhalen van andere kinderen met gescheiden ouders).
 • Mocht ik de indruk hebben dat er meer hulp nodig is voor jullie kinderen, dan geef ik jullie als ouders het advies contact op te nemen met bijvoorbeeld een kindercoach.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button