Wim Bramel

Mediator Oldenzaal 

Mediator Oldenzaal

Mediator Oldenzaal 

 
MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Door mij als onafhankelijke mediator in Oldenzaal in te schakelen krijg je persoonlijke begeleiding bij de hele scheiding.

Door zaken één voor één door te nemen en te bespreken, komt er langzamerhand duidelijkheid. Zo ontstaat er rust voor nu en in de toekomst. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Bij een scheiding komt er veel op jullie af. Er moeten afspraken en keuzes worden gemaakt voor de toekomst, terwijl er veel emoties kunnen spelen en er onduidelijkheid is. Zorg daarom voor goede deskundige begeleiding, zodat er geen losse eindjes komen.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Oldenzaal en omgeving, zoals Borne, Denekamp, Dinkelland, Eibergen, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente en Losser. Alle gesprekken zijn bij jullie thuis waar jullie beiden bij aanwezig zijn. Afspraken zijn  ook mogelijk in de avonduren.

Volledige afwikkeling van de scheiding

Mijn dienstverlening is gericht op het zorgvuldig en goed afwikkelen van jullie scheiding zodat er geen losse eindjes meer zijn. Alle zaken worden samen besproken, geregeld en vastgelegd.

 • Samen worden afspraken gemaakt over o.a. alimentatie, de woning en financiën. Indien er kinderen zijn wordt er een ouderschapsplan opgesteld.
 • De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd. Onze vaste advocaat regelt dit bij de rechtbank zodat jullie zelf hier niet mee belast worden.
 • Voor de hele dienstverlening betalen jullie een all-in tarief (dit zijn de totale kosten voor de scheiding).

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kennismakingsgesprek met de mediator Oldenzaal

Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos en is een informeel gesprek bij jullie thuis (net als de vervolggesprekken). Besproken worden: wat is jullie persoonlijke situatie en wat is er nodig? Wat kan ik voor jullie betekenen? Scheiden in 7 stappen wordt toegelicht en welke zaken er geregeld dienen te worden voor de scheiding:

 • Voor kinderen is er apart een kindgesprek mogelijk. Hierin worden zij uitgenodigd te vertellen hoe het met hen is, of ze zich ergens zorgen over maken en hun ideeën over dingen.
 • Hebben jullie een eigen woning? Dan wordt besproken wat te doen met de woning bij de scheiding. Wil één van jullie bijvoorbeeld in de woning blijven en is dit mogelijk?

Tips bij kinderen

Samen worden er goede en passende afspraken gemaakt over jullie kinderen. Passend bij hun leeftijd en persoonlijkheid en bij jullie rol als ouders. Ook worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Er kunnen zaken worden besproken, zoals:

 • Voorkom zoveel mogelijk dat de kinderen in een loyaliteitsconflict komen en dat ze het gevoel krijgen te moeten kiezen tussen ouders.
 • Bij pubers: schuif niet te snel reacties af op de pubertijd. Het blijven kinderen die volwassenen nodig hebben; blijf in de ouderrol. Deel bijvoorbeeld geen volwassen zorgen met ze. Je kunt zeker je emoties laten zien, maar laat ook weten dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor de zorgen die er zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt van iemand die zich volledig onpartijdig heeft getoond en goed mee heeft gedacht over onze specifieke situatie. En dan ook nog eens altijd vlot zijn actiepunten nakwam en altijd adequaat reageerde op vragen. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie en dan specifiek met Wim in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.