Mediator Ommen

Mediator Ommen

Mediator Ommen

Mediator Ommen

 
MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Met mij als mediator Ommen wordt jullie hele scheiding zorgvuldig geregeld.

Er is altijd oog voor de emoties die er spelen. Zaken worden afgewikkeld tot en met de juridische procedure. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Waarom de scheiding regelen met mij als mediator in Ommen? Samen met jullie worden alle praktische zaken besproken. Zoals hoe jullie woonsituatie er straks uit gaat zien en een passende zorgverdeling bij kinderen.

Ik kom bij jullie thuis in Ommen en omgeving, zoals Emsland, Lemele, Ommerbosch en Rotbrink en omgeving.

De mediator Ommen regelt de complete scheidingsprocedure

De hele scheidingsprocedure bestaat uit gesprekken bij jullie thuis en een schriftelijke juridische afhandeling. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank, omdat je samen de scheiding hebt geregeld. In het kennismakingsgesprek bespreek ik graag de mogelijkheden en wat ik voor jullie kan betekenen. Jullie betalen voor de hele scheidingsprocedure een all-in tarief. Deze bestaat uit:

 • Als eerste is er het mediation deel. Dit houdt in dat jullie samen met mij als mediator om de tafel gaan en dat alle onderwerpen worden besproken. Er worden goede afspraken gemaakt en deze worden voor jullie vastgelegd in het scheidingsconvenant. Voor zaken die urgent zijn (denk aan de eigen woning bij de scheiding), wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid. Afspraken over jullie kinderen komen in het ouderschapsplan.
 • Het juridische deel bestaat uit het tekenen van het convenant en de schriftelijke afhandeling bij de rechtbank. Hierbij blijf ik jullie vaste contactpersoon.

Voordelen mediator Ommen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Ommen en omgeving. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede zorgverdeling bij kinderen

Samen met jullie wordt besproken wat een goede zorgverdeling en omgangsregeling is voor jullie kinderen. Besproken wordt:

 • Wat past bij jullie kind en wat is goed voor hem of haar? Zijn jullie kinderen bepaalde dingen gewend of moeten ze wennen aan veranderingen? Hoe gewenst is deze verandering en hoe kun je hier het beste mee omgaan? Denk aan een andere woning of andere school.
 • Wat past bij jullie als ouders? Werken jullie fulltime? Wanneer komt jullie kind uit school en wanneer is er tijd voor aandacht?

Er is extra aandacht voor hen mogelijk in een apart kindgesprek. Kinderen vinden het vaak fijn om hun verhaal te vertellen aan een onafhankelijke derde.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.