Mediator Oosterland

Mediator Oosterland

Mediator Oosterland

Mediator Oosterland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Wat kan ik als mediator Oosterland voor jullie betekenen? Samen gaan we grondig door alle zaken die geregeld moeten worden om ervoor te zorgen dat jullie scheiding van begin tot eind zorgvuldig wordt afgehandeld.

Ik kom graag bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is volledig vrijblijvend en kan plaatsvinden op een tijdstip dat jullie het beste uitkomt, ook ’s avonds. Het geeft ons de gelegenheid om elkaar te leren kennen en om te bespreken hoe ik jullie het beste kan ondersteunen tijdens dit traject.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De volledige afhandeling van jullie scheiding

Bij aanvang ontvang je een transparant kostenoverzicht, omdat we werken met een all-in tarief voor het gehele scheidingstraject. Dit omvat:

 • Het opstellen van een gedetailleerd ouderschapsplan waarin alle afspraken rondom minderjarige kinderen worden vastgelegd, zoals de zorgverdeling, kinderalimentatie en de wijze van communicatie over de kinderen.
 • Voor stellen met een koophuis wordt onderzocht of een van jullie er kan blijven wonen en welke opties er zijn voor de ander, zoals verkoop van de woning. Bij een huurhuis worden ook alle mogelijkheden besproken.
 • Als mediator Oosterland zorg ik voor een gedegen alimentatieberekening, waarbij zowel partneralimentatie als kinderalimentatie aan bod komen. Ook worden afspraken gemaakt over financiële verdelingen en pensioenen, zodat er geen belangrijke aspecten over het hoofd worden gezien.
 • Tot slot verzorg ik de juridische afwikkeling van de scheiding, zonder dat jullie zelf naar de rechtbank hoeven te gaan.

Dit proces is ontworpen om jullie scheiding soepel en volledig te laten verlopen, met aandacht voor alle belangrijke details en jullie specifieke situatie.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Oosterland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Extra aandacht voor kinderen tijdens de scheiding

Hebben jullie kinderen? Dan worden er altijd specifieke afspraken gemaakt over de verdeling van de zorg, de invulling van feestdagen en vakanties. Bij jonge kinderen kan het bijvoorbeeld helpen om vakanties op te splitsen in kortere periodes, zoals enkele dagen of een week in plaats van drie weken achter elkaar.

Om de kinderen te betrekken bij de afspraken die over hen worden gemaakt, bied ik als mediator Oosterland de mogelijkheid om apart een kindgesprek te voeren. Op die manier kunnen zij hun wensen en eventuele zorgen delen met een neutrale gesprekspartner.

Zorgvuldige afspraken maken

Samen met jullie bespreek ik stap voor stap alle aspecten van de scheiding om tot goede en rechtvaardige afspraken te komen:

 • Ik waarborg dat beslissingen niet ten nadele van een van jullie uitpakken en dat er een balans wordt gevonden.
 • Jullie eigen wensen vormen het uitgangspunt; ik vraag wat voor elk van jullie echt belangrijk is. In gevallen waarin belangen uiteenlopen, zoeken we samen naar compromissen.
 • Tijdens onze gesprekken besteden we zowel aandacht aan praktische zaken als aan jullie emotionele welzijn. Dit geeft jullie een stevige basis om na de scheiding goed verder te kunnen gaan. Dat is bij mediation Oosterland het ultieme doel.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button