Mediator Oudenbosch

Mediator Oudenbosch

Mediator Oudenbosch

Mediator Oudenbosch

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Het gezamenlijk regelen van jullie scheiding via mediation is een stapsgewijs proces dat ik als mediator Oudenbosch persoonlijk begeleid. Bij elke stap zorg ik ervoor dat jullie goed geïnformeerd zijn en dat jullie beslissingen in overeenstemming zijn met jullie behoeften en belangen. Dit omvat niet alleen praktische zaken zoals financiën, woning en eventuele alimentatie, maar ook emotionele aspecten die vaak bij een scheiding komen kijken.

Door mijn ondersteuning bij jullie thuis aan te bieden, wil ik ervoor zorgen dat jullie de juiste ondersteuning krijgen om deze moeilijke periode zo goed mogelijk door te komen en met vertrouwen naar de toekomst te kunnen kijken. Ik sta klaar om jullie scheiding zorgvuldig te begeleiden en alle facetten ervan met jullie door te nemen. De gesprekken worden bij jullie thuisgehouden, wat niet alleen comfort en gemak biedt, maar ook een vertrouwelijke omgeving schept waarin jullie vrijuit kunnen praten.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De volledige afhandeling van jullie scheiding

Bij mij als mediator Oudenbosch staan jullie als koppel centraal in alle gesprekken, zodat jullie beiden altijd op de hoogte zijn van dezelfde informatie en jullie belangen worden behartigd. Met mijn begeleiding in het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘ zorg ik ervoor dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien en dat alles grondig wordt behandeld. Wat kunnen jullie verwachten?

 • De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis en kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden voor jullie gemak.
 • Voor de mediationgesprekken, inclusief de volledige juridische afhandeling bij de rechtbank, hanteren wij een all-in tarief. Dit betekent dat jullie één prijs betalen voor de gehele scheiding, zonder verrassingen achteraf.
 • De juridische afhandeling omvat het indienen van alle benodigde documenten bij de rechtbank, waardoor jullie scheiding volledig wordt afgerond.
 • Na het kosteloze kennismakingsgesprek volgen er meerdere mediationgesprekken waarin we alle relevante zaken bespreken die voor jullie van belang zijn, zoals financiën, inboedel, huisvesting en eventuele alimentatie.
 • We streven ernaar om snel duidelijkheid te scheppen over de mogelijkheden met betrekking tot de woning tijdens de scheiding, wat vaak rust geeft. Dit wordt dan ook vroeg in het traject besproken om jullie te helpen weloverwogen keuzes te maken.
 • Indien jullie kinderen hebben, worden er goede afspraken gemaakt over de zorgverdeling die vervolgens worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Hierbij bieden we ook advies over hoe jullie jullie kinderen het beste kunnen ondersteunen tijdens deze moeilijke periode. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een apart kindgesprek, zodat jullie kinderen hun stem kunnen laten horen en hun zorgen en ideeën kunnen delen. Zo krijgen zij ook de ruimte om bij te dragen aan de afspraken die worden gemaakt. Dat is voor mediation een cruciale zaak.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Oudenbosch. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Welke zorgverdeling past bij jullie?

Bij scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn, is het belangrijk om goede afspraken te maken over de omgangsregeling. Samen met jullie als ouders bespreek ik verschillende opties, waarbij alle voor- en nadelen op een rij worden gezet. Zo kunnen jullie weloverwogen keuzes maken die passen bij jullie situatie.

Met de ervaren mediator Oudenbosch aan jullie zijde kunnen jullie samen een nieuwe start maken, waarbij alles rondom de scheiding op een respectvolle en goed doordachte manier wordt afgehandeld. Zo kunnen jullie beiden op de best mogelijke manier verdergaan naar een nieuwe fase in het leven.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button