Wim Bramel

Mediator Overbetuwe 

Overbetuwe

Mediator Overbetuwe 

 
MFN mediators logo
 
MFN mediators logo

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

De scheiding regelen samen met mij als mediator in Overbetuwe.

Wat houdt dat in voor jullie? Samen maken we afspraken over alle belangrijke zaken. Dit geeft rust en overzicht en een goede basis voor de toekomst. Alle gesprekken zijn bij jullie thuis.

Scheiden en nu? Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Goede informatie en iemand die meedenkt is dan heel raadzaam. Alles wordt goed vastgelegd, zodat je beiden zo goed mogelijk verder kunt. Als jullie samen kinderen hebben, wordt ook besproken hoe je zo goed mogelijk verder kunt als ouders.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld door de mediator Overbetuwe

In de gesprekken is er ruimte voor alle vragen en zorgen die er zijn. In het kosteloze kennismakingsgesprek bespreek ik met jullie het all-in tarief en wat ik voor jullie kan betekenen. Mijn dienstverlening in het kort:

  • Stapsgewijs maken we samen over alles wat bij een scheiding komt kijken afspraken. Zoals de verdeling van de financiën, afspraken over alimentatie en wat is mogelijk in jullie woonsituatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er gekeken wat jullie ideeën zijn en wat haalbaar is. Kan één van beiden bijvoorbeeld in de woning blijven? Er wordt gezorgd voor snel antwoord op deze vragen.
  • We stellen een ouderschapsplan op als er kinderen (onder de 18) zijn. Stap voor stap bespreken we hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen.
  • Zodra alles ondertekend is, zit het mediationtraject erop. We gaan de juridische procedure in werking zetten. Onze eigen advocaat doet dit voor jullie, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kan mediation voor jullie betekenen?

In mijn werk als scheidingmediator vind ik het belangrijk dat er aandacht is voor de emoties en de fase waarin jullie als (ex)partners zitten. Soms is het nodig om even een pas op de plaats te nemen, zodat je allebei weloverwogen beslissingen kan nemen.

Als jullie kinderen hebben kan ik een kindgesprek met hen hebben om te horen hoe zij achter het ouderschapsplan staan dat jullie als ouders gemaakt hebben.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.