Mediator Peel en Maas

Mediator Peel en Maas

Mediator Peel en Maas

Mediator Peel en Maas

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Samen de scheiding regelen met mij als mediator Peel en Maas, wat bekent dat voor jullie? Voor alle praktische zaken worden oplossingen gezocht én ook de juridische afwikkeling is in goede handen. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Gesprekken zijn zowel mogelijk overdag als in de avonduren. Afspraken zijn bij jullie thuis, zodat er ruimte is voor jullie verhaal. Alle gesprekken zijn met jullie beiden. Ook videobellen behoort tot de mogelijkheid.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt samen scheiden in?

Samen scheiden houdt in dat je samen met de mediator Peel en Maas om de tafel gaat om afspraken te maken. Een volledig scheidingspakket bestaat uit:

 • Alle zaken worden samen met jullie besproken en de voor en tegens worden op een rijtje gezet. Denk aan jullie woning, pensioen en de financiën. Afspraken worden voor jullie vastgelegd in het convenant. Er wordt in het proces altijd aangesloten bij jullie tempo en er is ruimte voor jullie verhaal en emoties.
 • Bij een eigen woning worden de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Hebben jullie minderjarige kind(eren)? Dan komt er een ouderschapsplan, met afspraken over de zorgverdeling. Ook voor oudere kinderen, kunnen er afspraken worden vastgelegd over bijvoorbeeld de verdeling van studiekosten.
 • Alimentatieafspraken worden gemaakt op basis van een alimentatieberekening.
 • De afhandeling door de rechtbank wordt voor jullie verzorgd door onze vaste advocaat. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.
 • In het kennismakingsgesprek worden de totale kosten voor de scheiding besproken (het all-in tarief).
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Peel en Maas. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Jullie kinderen goed steunen bij de scheiding

Er worden samen met jullie meegedacht over goede afspraken over de kinderen. Jullie worden door de mediator Peel en Maas ook goed voorgelicht over de mogelijkheden en wat je minimaal moet vastleggen. Ook worden er adviezen gegeven hoe je de kinderen goed steunt bij de scheiding, zoals:

 • Hebben jullie jonge kinderen? Observeer ze dan, het kan zijn dat ze terugvallen in hun ontwikkeling. Zoals bijvoorbeeld weer in bedplassen. Anticipeer daar vervolgens op.
 • Ieder huishouden heeft zijn eigen regels. Hierover kunnen in het ouderschapsplan in grote lijnen afspraken worden gemaakt. Denk aan bedtijden of het maken van huiswerk. Maar realiseer je ook dat jullie als ouders het verschillend doen. Advies is dit los te laten en niet tegen de andere ouder te zeggen hoe het moet. Dit voorkomt frustraties in de toekomst.
 • In het ouderschapsplan worden alle afspraken over jullie kind(eren) vastgelegd. Het is een waardevol, en levend document. De situatie kan veranderen over een tijd, ook omdat jullie kind(eren) ouder worden. Heb het daar met elkaar over zodat jullie kunnen hier samen uitkomen. Neem hierbij altijd het belang van jullie kind(eren) als uitgangspunt.
 • Betrek (afhankelijk van de leeftijd) ook jullie kind(eren) bij de te maken afspraken. Vraag bijvoorbeeld naar hun ideeën over de invulling van vakanties of hun verjaardag. Ook is het mogelijk dat ik als mediator Peel en Maas een apart kindgesprek met jullie kinderen heb.

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button