Mediator Rijnsburg

Mediator Rijnsburg

Mediator Rijnsburg

Mediator Rijnsburg

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Met de hulp van mediator Rijnsburg, worden alle aspecten van jullie echtscheiding op een gestructureerde wijze afgehandeld tegen een vast tarief. Dit biedt duidelijkheid en rust gedurende deze uitdagende periode. Bemiddeling omvat de zorgvuldige afwikkeling van zowel praktische als juridische kwesties die inherent zijn aan een echtscheiding, stap voor stap.

Een ervaren mediator weet dat de scheiding een emotionele rollercoaster is. Het is een tijd waarin je leven op zijn kop staat, vol vragen en zorgen. Daarom staan we altijd klaar om naar je te luisteren, om te begrijpen welke emoties er spelen en om je te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode. Onze gesprekken vinden plaats in een vertrouwde omgeving, bij jou thuis, en we zijn flexibel, zelfs als dat betekent dat we in de avonduren afspreken

Voordelen Resolve Visie

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een compleet scheidingspakket

Als mediator in scheidingszaken richt ik me op het vinden van constructieve oplossingen en het delen van inzichten die passend zijn bij jullie specifieke situatie. Hierdoor leggen we samen een stevige basis voor de toekomst. Het doel is om gezamenlijk tot weloverwogen beslissingen te komen. Het complete pakket voor scheiding omvat:

 • Het opstellen van financiële afspraken tijdens de scheiding, inclusief de mogelijkheden voor zowel partner- als kinderalimentatie.
 • Het regelen van de zorg voor jullie kinderen, waarbij we streven naar een evenwichtige verdeling en heldere afspraken over kinderalimentatie. Deze afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Bovendien kan ik apart met jullie kinderen praten om extra aandacht te besteden aan hun zorgen en vragen.
 • Bespreking van jullie woonsituatie, inclusief opties met betrekking tot het huis na de scheiding. We streven ernaar om snel duidelijkheid te scheppen over wat haalbaar is, vooral bij een eigen woning.
 • Zodra jullie tot overeenstemming zijn gekomen, worden de afspraken vastgelegd in een scheidingsconvenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Daarnaast zorg ik voor de volledige juridische afhandeling, waarmee de gehele scheiding formeel wordt afgerond.
 • Voor al deze diensten wordt een all-in tarief gehanteerd, zodat jullie duidelijkheid hebben over de kosten van de volledige afwikkeling van de scheiding.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Rijnsburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen regelen geeft overzicht en rust

In deze uitdagende periode sta ik als neutrale mediator aan jullie zijde, begeleidend door het hele proces van scheiding. Het creëren van heldere afspraken tussen jullie brengt niet alleen rust, maar stelt jullie ook in staat om vooruit te kijken. Mijn rol is om onpartijdig en betrouwbaar te zijn, waarbij ik de belangen van beide partijen behartig. Het uiteindelijke doel blijft dat jullie allebei een solide basis hebben om verder te gaan, vooral als ouders wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

Sjoerd komt graag bij jullie thuis

Een eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kan plaatsvinden bij jullie thuis. Willen jullie deze stap zetten? Neem dan gerust contact met mij op via het onderstaande formulier of telefonisch.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button