Mediator Rijsbergen

Mediator Rijsbergen

Mediator Rijsbergen

Mediator Rijsbergen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Rijsbergen bied ik een uitgebreide ondersteuning bij scheidingen. Samen met jullie zoek ik naar praktische oplossingen voor alle aspecten die bij een scheiding komen kijken. Door de gesprekken bij jullie thuis te voeren, creëren we een persoonlijke setting waar jullie verhaal centraal staat.

Mijn rol als mediator is jullie door het scheidingstraject te begeleiden. Ik bied een allesomvattend pakket tegen een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf. Door samen aan tafel te zitten en alle zaken te bespreken, zorgen we voor duidelijkheid in het heden en voorbereiding op de toekomst. Ik kom graag kosteloos bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek, waarin we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan ondersteunen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De complete afwikkeling van jullie scheiding

Als mediator Rijsbergen bied ik een persoonlijke aanpak en professionele begeleiding gedurende het gehele scheidingstraject met mijn stappenplan in zeven stappen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan jullie kinderen, inclusief de mogelijkheid tot aparte gesprekken om hun stem te laten horen in de gemaakte afspraken. Mijn dienstverlening omvat diverse belangrijke aspecten:

 1. Samen overeenkomsten sluiten: We maken samen met jullie afspraken over alle praktische zaken, zoals jullie woonsituatie, financiën en eventuele alimentatie. Deze worden vervolgens vastgelegd in een convenant.
 2. Aandacht voor kinderen: Indien er kinderen betrokken zijn, worden aparte afspraken gemaakt over hun welzijn. Deze worden zorgvuldig opgenomen in een ouderschapsplan. Ook bieden we de mogelijkheid tot kindgesprekken om hun belangen te waarborgen.
 3. Juridische ondersteuning: Onze diensten omvatten ook de juridische afhandeling van de scheiding. We stellen de benodigde juridische documenten op, bespreken deze uitvoerig met jullie en zorgen voor de indiening bij de rechtbank door onze ervaren advocaat. De gehele procedure, inclusief de inschrijving van de scheiding in de burgerlijke stand, wordt door ons verzorgd. Als mediator Rijsbergen sta ik jullie bij gedurende het hele proces.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Rijsbergen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Volledig overzicht met mediation

Het gezamenlijk regelen van jullie scheiding biedt diverse voordelen:

 • Jullie ontvangen volledige informatie over alle aspecten van de scheiding, inclusief de wettelijke mogelijkheden, rechten en plichten. Bijvoorbeeld, in het geval van een huwelijk in gemeenschap van goederen hebben jullie beiden recht op de helft van het vermogen. Daarnaast krijgen jullie inzicht in waar er afgeweken kan worden van wettelijke regelingen, zoals bij partneralimentatie of de verdeling van pensioen.
 • De scheiding wordt afgestemd op jullie specifieke wensen. Denk hierbij aan afspraken over de zorg voor de kinderen of de hoogte van de alimentatie. Aangezien veel zaken met elkaar verbonden zijn, bekijken we altijd het geheel. Zo heeft bijvoorbeeld de hoogte van de partneralimentatie invloed op de mogelijkheid om een hypotheek te verkrijgen voor de huidige woning. Ons doel is ervoor te zorgen dat jullie beiden na de scheiding goed verder kunnen.

Een compleet pakket voor de scheiding

Wij bieden een alles-in-één tarief voor het gehele scheidingstraject. De kosten hiervan zijn maatwerk, afhankelijk van jullie specifieke situatie, inclusief wat al is overeengekomen en wat nog besproken moet worden. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek bespreken we deze tarieven uitgebreid met jullie. Mogelijk komen jullie in aanmerking voor een subsidie, afhankelijk van jullie inkomen en eventueel vermogen.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button