mediator Roelofarendsveen

Mediator Roelofarendsveen

mediator Roelofarendsveen

Mediator Roelofarendsveen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Roelofarendsveen bied ik jullie persoonlijke & praktische begeleiding bij de hele scheiding. Voordeel van mediation is dat je samen afspraken maakt. Uitgangspunt is dat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen.

Ik kom als mediator bij jullie thuis. Samen met jullie wordt de hele scheiding geregeld. Als er kinderen zijn worden er goede afspraken over hen gemaakt. Ook is er extra aandacht voor hen mogelijk in een apart gesprek.

Bij een koophuis worden de opties op een rijtje gezet en snel gezorgd voor duidelijkheid. Ook juridisch is alles in goede handen bij mij. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledige afwikkeling van de scheiding door de Sjoerd

In het eerste vrijblijvende gesprek wordt besproken wat jullie situatie is en wat ik voor jullie kan betekenen. Ook wordt besproken of mediation bij scheiding aansluit bij jullie en de kosten voor de scheiding (het all-in tarief). Wat jullie stap voor stap kunnen verwachten:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder andere alimentatie, de financiën, pensioen en jullie woning. Zodra over alles overeenstemming is bereikt worden de gemaakte afspraken vastgelegd in het convenant. Bij een koophuis worden de mogelijkheden van de woning bij scheiding besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Bij kinderen bij de scheiding: afspraken over jullie kinderen komen in het ouderschapsplan. Denk hierbij aan de zorgverdeling en de wijze waarop je elkaar op de hoogte houdt omtrent jullie kinderen.
 • Onze vaste advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank, zodra jullie over alles overeenstemming hebben bereikt. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikkeld en hoeven jullie niet nog apart een advocaat in te schakelen. De mediator Roelofarendsveen staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Roelofarendsveen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Extra aandacht voor kinderen

Hebben jullie kinderen? Het is mogelijk dat ik als mediator Roelofarendsveen een kindgesprek met hen heb. Dit is uiteraard op hun niveau en gewoon bij jullie thuis. Aan de kinderen wordt gevraagd hoe het met ze is, hoe het op school gaat en wat ze van de scheiding vinden. Ook kunnen ze hun wensen aangeven (een kind geeft bijvoorbeeld aan dat het meer bij papa wil zijn). Op basis hiervan kan ook gekeken worden of dit in het ouderschapsplan aangepast kan worden. Op deze wijze worden de kinderen op een laagdrempelige wijze betrokken bij het ouderschapsplan. Extra aandacht voor de kinderen.

Duurzame oplossing bij jullie scheiding met mediation Roelofarendsveen

Doordat ik als mediator bij jullie thuis kom is er naast het regelen van alle praktische zaken, ook ruimte voor persoonlijke aandacht. Wat levert samen scheiden op?

 • Doordat je goed wordt voorgelicht over alle opties en de consequenties van keuzes, ben je in staat alles goed te regelen. Op deze wijze kun je goede afspraken maken. Denk aan een compleet overzicht wat mogelijk is met een koophuis.
 • Samen met jullie bespreek ik alle zaken, die relevant zijn. Er worden oplossingen gezocht, die duurzaam zijn en waar je verder mee kunt. Denk bijvoorbeeld aan goede oplossingen voor jullie kinderen. Wat is mogelijk, wat is praktisch haalbaar en vooral: wat past er bij jullie kinderen?

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button