Mediator Rucphen

Mediator Rucphen

Mediator Rucphen

Mediator Rucphen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Rucphen sta ik jullie bij in het regelen van jullie scheiding. Met mijn onafhankelijke begeleiding zorgen we samen voor structuur, helderheid en een gezamenlijke uitkomst. Hierdoor leggen we een stevige basis voor jullie toekomst.

Wat houdt mijn dienstverlening in? Ik verzorg jullie echtscheiding grondig en zorgvuldig, met aandacht voor alle praktische en juridische aspecten. Daarbij verliezen we de emoties die spelen niet uit het oog. De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis en zijn altijd met jullie beiden aan tafel.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp bij scheiden door mediation

Ik bied als mediator Rucphen begeleiding bij het stappenplan “scheiden in 7 stappen“. Belangrijke punten uit dit traject zijn:

 • We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis, waarin we jullie persoonlijke situatie bespreken en het all-in tarief toelichten. De kosten zijn inclusief alle juridische ondersteuning door een advocaat. Voor mensen met een laag inkomen kan een toevoeging mogelijk zijn, waarbij een minimale eigen bijdrage geldt.
 • Op basis van jullie documenten stel ik een gedetailleerd stappenplan op. Hierin behandelen we onder andere jullie woonsituatie na de scheiding, alimentatie, verdeling van bezittingen, hypotheekregelingen, pensioenverdeling, en eventuele schulden. Voor een koophuis bekijken we de opties, zoals wie er kan blijven wonen en wat financieel haalbaar is voor beide partijen.
 • Na overeenstemming stellen we het scheidingsconvenant op, inclusief een ouderschapsplan als jullie kinderen hebben. Hierin leggen we alle afspraken vast over de zorgverdeling, vakanties en andere belangrijke aspecten voor jullie kinderen.
 • Wij nemen de volledige juridische afhandeling voor onze rekening door het indienen van het convenant en ouderschapsplan bij de rechtbank. Zo wordt jullie scheiding volledig en correct afgehandeld.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Rucphen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden. En dan?

Nu jullie besloten hebben te scheiden, is het belangrijk om structuur te brengen in deze emotionele periode. Als mediator Rucphen begeleid ik jullie stap voor stap door alle praktische en emotionele aspecten van de scheiding. Dit geeft rust en overzicht, wat essentieel is voor een goede start na de scheiding.

Ondersteuning voor kinderen tijdens de scheiding

Afhankelijk van de leeftijd en persoonlijkheid van jullie kinderen worden er passende afspraken gemaakt, die worden opgenomen in het ouderschapsplan. Daarnaast denken we met jullie mee:

 • Voor jonge kinderen nemen we rustig de tijd om hen mee te nemen in de veranderingen. Het is belangrijk om hen niet te vroeg te informeren over de scheiding, maar juist op het moment dat er concrete veranderingen beginnen plaats te vinden, zoals een van jullie die ergens anders gaat wonen.
 • Oudere kinderen krijgen uitgebreidere informatie. We leggen uit dat jullie als partners uit elkaar gaan, maar dat jullie beiden beschikbaar blijven voor hen. We streven naar duidelijkheid over hoe hun toekomst eruit zal zien en betrekken hen bij beslissingen, zoals vakantieplannen of verjaardag vieringen.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button