Scheveningen

Mediator Scheveningen

Neem direct contact op met Sjoerd Uitenbroek: 085 1302993 of mail mij

Met mediation in Scheveningen wordt jullie scheiding van A tot Z zorgvuldig geregeld.

Voor alle praktische zaken komen er oplossingen en stap voor stap worden jullie ondersteund in de hele scheiding. Dit houdt in dat ook afwikkeling bij de rechtbank bij mij in goede handen is.

Met mediation voorkom je dat je tegenover elkaar komt te staan. Je wordt goed geïnformeerd en doordat ik werk met een stappenplan weet je zeker dat er niets vergeten wordt. Uitgangspunt is dat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen. Hebben jullie kinderen, dan betekent dat zo goed mogelijk verder kunnen als ouders én met duidelijkheid voor de kinderen.

De gesprekken zijn bij jullie thuis in Scheveningen en Den Haag. De mediation gesprekken zijn altijd met jullie beiden en zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld met mediation Scheveningen

Bij een scheiding staat vaak je leven op de kop. Wat je wilt is snel duidelijkheid en overzicht. Wat je van mij kunt verwachten:

 • Voor alle praktische zaken komen goede oplossingen. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk met de verdeling van de financiën bij de scheiding, wat spreken jullie af over alimentatie en hoe wil je de inboedel verdelen? Hebben jullie een huurhuis: wie blijft hier wonen en wie gaat er wanneer weg. En ook: wat is er mogelijk voor de ander? Bij een eigen woning worden de mogelijkheden besproken met de woning bij de scheiding. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over de woonsituatie. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven en/of kan er een woning gekocht worden?
 • Voor kinderen onder de 18 jaar wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt. Besproken wordt: hoe gaat de zorgverdeling eruit zien, willen jullie zaken over de opvoeding vastleggen, wat spreek je af over kinderalimentatie en hoe informeer je elkaar als ouders. Om kinderen bij de afspraken over hen te betrekken is er kindgesprek mogelijk met jullie kinderen.
 • Zijn er over alle zaken afspraken gemaakt? Dan leg ik ze vast in de juridische documenten. Dit is onderdeel van het all-in tarief en van mijn dienstverlening.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips bij de scheiding

Bij een scheiding spelen er veel emoties en de spanningen kunnen erg oplopen. Wat kan daarin jullie ondersteunen? Tip is: richt je eigen pijn niet de op de ander en geef elkaar ruimte. Geef jezelf tijd of zoek hulp om je gekwetstheid te verwerken. Je komt zo niet verder in je verwerking en je komt ook niet samen tot oplossingen. Belangrijk is elkaar ruimte te geven, bijvoorbeeld:

 • Als je nog samen in één huis woont en de scheiding nog niet geregeld is; kijk dan naar de mogelijkheid hoe je elkaar ruimte kunt geven. Ga bijvoorbeeld om en om het weekend weg. Op deze manier leer je elkaar ook los te laten.
 • Open een eigen bankrekening; je hebt zo een eigen stuk financiën, waar je geen verantwoording voor hoeft af te leggen, ook kom je zo meer los van de ander.

Lees meer tips: hoe krijg je je leven weer op de rails na de scheiding?

Hoe steun je kinderen bij de scheiding?

Als ouders is het van belang om dingen goed met je kind(eren) te bespreken en vooral ook te luisteren. Voorkom dat jullie kind in een loyaliteitsconflict komt. Een kind wil zowel vader als moeder niet teleurstellen en zeker niet hoeven kiezen. Wat zijn tips:

 • Stel concrete vragen: hoe zie je bijvoorbeeld de verjaardagen voor je: wil je die samen vieren of apart?
 • Stel checkvragen aan kinderen: is dit ook wat jij wil?
 • Nodig je kind uit te vertellen wat hij of zij van de scheiding vindt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button