Mediator Sneek

Mediator Sneek

Mediator Sneek

Mediator Sneek

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Als mediator Sneek begeleid ik jullie bij de volledige afhandeling van de scheiding. Door samen om de tafel te gaan zitten komen er goede passende afspraken en weet je zeker dat er geen losse eindjes zijn.

Ik kom bij jullie thuis in Sneek. Indien dit gewenst is, is het uiteraard ook mogelijk om de gesprekken op een externe locatie te houden. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding. Tijdens het mediationtraject is er is ruimte voor het gesprek. Naast het regelen van alle praktische zaken, zijn er vaak veel emoties. Door hier aandacht aan te besteden, verloopt de scheiding vaak soepeler.

Service mediator Sneek:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie hele scheiding geregeld

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding begin tot eind geregeld. Mijn dienstverlening kort samengevat:

 • Samen afspraken maken over de zorg voor jullie kinderen, woonsituatie, de woning, hypotheek, alimentatie of eigen bedrijf. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik een kindgesprek met jullie kinderen heb en jullie worden geadviseerd hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Mijn dienstverlening is inclusief de juridische afhandeling. Als jullie over alle zaken overeenstemming hebben bereikt worden de afspraken door mij vastgelegd. Onze vaste advocaat levert de stukken in bij de rechtbank.
 • Jullie betalen een all-in tarief voor de hele scheiding.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Sneek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat brengt mediation jullie?

Er zijn verschillen tussen het inschakelen van een advocaat of mediator Sneek. Bij een advocaat hebben jullie beiden een eigen advocaat en de afspraken vinden plaats op een advocatenkantoor. De afspraken komen meestal tot stand doordat een voorstel met de eigen advocaat besproken wordt en vervolgens met de advocaat van de tegenpartij. Ook betaal je vaak per uur. Bij mediation gaat het anders, namelijk:

 • Jullie hebben een gezamenlijke mediator
 • De afspraken vinden plaats bij jullie thuis en altijd met jullie beiden.
 • Persoonlijke aanpak
 • Jullie bespreken samen met de mediator alle zaken
 • Je betaalt een all-in tarief, zodat jullie precies weten wat de scheiding kost

Wanneer werkt het?

Wanneer is mediation geschikt en wanneer werkt het niet? In veruit de meeste gevallen kunnen we de mediation trajecten van stellen succesvol afsluiten en is de scheiding goed geregeld. In het kennismakingsgesprek wordt met jullie ook goed gecheckt of samen scheiden gaat werken. De intentie om er samen uit te komen staat hierbij centraal. Je mag het over alles oneens zijn, als die intentie er maar is. De mediation is niet geslaagd als men wel afspraken heeft gemaakt, maar als men niet de intentie heeft om de afspraken na te komen. Soms neemt de emotie de overhand en lukt het partijen niet meer om elkaar iets te gunnen. Op dat moment is mediation eigenlijk niet meer mogelijk.

Wat klanten over mij zeggen

“Wij hebben beide een goed gevoel over gehouden aan de afwikkeling van alles. Er was begrip voor de situatie en er werd onpartijdig geluisterd en vragen gesteld. Er werd goed de tijd genomen over alle zaken. Waarbij er ook ruimte was voor een lach en een traan.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button