Mediator Steenwijk

Mediator Steenwijk

Mediator Steenwijk

Mediator Steenwijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Met de mediator Steenwijk regelen jullie het eerlijk en netjes. Dat is belangrijk, zeker als er kinderen in het spel zijn. Door duidelijke afspraken, voorkom je het ontstaan van frustraties. Alle praktische en juridische zaken worden geregeld.

Ik ben MfN geregistreerd mediator en ik kom bij jullie thuis. Alle afspraken zijn met jullie samen en bij jullie thuis. Ook buiten kantoortijden is het mogelijk een afspraak te plannen. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledig scheidingspakket met scheiden in 7 stappen

Jullie scheiding volledig geregeld met scheiden in 7 stappen. Wat kunnen jullie verwachten van de mediator Steenwijk?

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie, de financiën bij de scheiding, inboedel, pensioen, woning en jullie (toekomstige) woonsituatie. Deze afspraken worden voor jullie vastgelegd.
 • Hebben jullie kind(eren)? Afspraken over hen komen in een ouderschapsplan. Denk aan een goede zorgverdeling en afspraken over de opvoeding.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt voor jullie verzorgd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.
 • Jullie betalen voor de hele scheiding een all-in tarief. De hoogte hiervan is afhankelijk van jullie situatie en wordt besproken in de kennismaking.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

In de mediation gesprekken worden samen met jullie alle zaken besproken:

 • Wat zijn jullie gedachten over iets? Denk bijvoorbeeld aan de zorgverdeling van jullie kind(eren). Hoe denkt de ander hierover? Wat is de ruimte hierin om de ander tegemoet te komen? Uitgangspunt is dat jullie beiden goed verder kunnen. Bij kind(eren) staat altijd het belang van hen voorop.
 • Het is de rol van de mediator Steenwijk om jullie te begeleiden om tot goede oplossingen en afspraken te komen. Aangegeven wordt wat de wettelijke kaders zijn (denk bijvoorbeeld aan de wettelijke regels bij het verdelen van de pensioenen) en waar jullie van af mogen wijken. Vervolgens wordt met jullie besproken wat het beste bij jullie situatie past.
 • Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over zaken die voor jullie van belang zijn. Denk aan de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding.

Hoe steun je je kinderen bij de scheiding?

Tips van de mediator Steenwijk voor kinderen zijn:

 • Vaak hebben kinderen zorgen en vragen; aan de andere kant speelt dat ze het soms moeilijk vinden hierover te praten. Nodig jullie kind daarom uit om te praten of vragen te stellen. Vraag ook of hij/zij bij derden terecht kan (denk aan een opa of oma of een leerkracht).
 • Voor kleine kinderen is het prettiger om gebracht te worden dan gehaald. Dat zit ‘m in het juiste moment van (tijdige aankondiging van) onderbreking van hun activiteit. Bovendien geeft je door de actieve overdracht aan: “ ik vind het goed jij ook bij de andere ouder bent en ben blij dat jij het daar fijn hebt!” Gun je kind beide ouders.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button