Tegelen

Mediator Tegelen

Zoek je een mediator in Tegelen? Neem direct contact op met Wilco Smeets: 085 1302988

Als mediator in Tegelen sta ik jullie graag bij tijdens de moeilijke periode van een scheiding.

In de gesprekken bij jullie thuis (ook videobellen is mogelijk) is er een duidelijke structuur, waarin alles besproken wordt.

Samen scheiden betekent dat je kiest voor één gezamenlijke mediator in plaats van allebei een advocaat. Als je gaat procederen is er altijd een winnaar èn een verliezer.

Bij mediation kun je allebei winnen. De insteek is altijd dat je allebei goed verder kunt. Als je samen kinderen hebt, betekent dit dat je goed verder gaat als ouders.

Jullie scheiding volledig en zorgvuldig geregeld met mediator Tegelen

Hoe ziet samen scheiden eruit in de praktijk?

 • Samen maken we afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Tijdens de gesprekken wordt er ook aandacht besteed aan de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar komt er een goed ouderschapsplan. Stapsgewijs bespreken we hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo is er extra aandacht voor hen en worden zij betrokken bij de afspraken.
 • Het traject aan tafel zit erop als er over zaken overeenstemming is. Dan verzorgen we vervolgens de afhandeling bij de rechtbank. Hiermee is alles goed afgewikkeld.

Service mediator Tegelen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Tegelen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voordelen van scheiden met mediation

Waarom kiezen voor mediation in Tegelen?

 • Alle gesprekken zijn bij jullie thuis en kunnen zowel overdag als s’avonds. Je kunt een persoonlijke aanpak van mij verwachten met ruimte om jullie vragen en zorgen te bespreken.
 • Zaken die urgent zijn worden snel besproken. Zoals de mogelijkheden van een eigen woning bij de scheiding. Wat is hierin mogelijk en haalbaar? Kan één van beiden in de woning blijven en wat zijn nog meer mogelijkheden?
 • Jullie scheiding wordt van A tot Z geregeld, zo zijn er geen losse eindjes. Afspraken zijn passend en jullie kunnen hier altijd op terugvallen.
 • Duidelijkheid in kosten door all-in tarief, dit zijn de kosten voor de hele scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.