Mediator Teylingen

Mediator Teylingen

Mediator Teylingen

Mediator Teylingen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Met deze mediator Teylingen kun je rekenen op een onpartijdige gids door het hele scheidingsproces. Samen nemen we elke stap, zodat alles netjes wordt afgehandeld. Het resultaat? Een helder overzicht en duidelijkheid.

Ik maak graag een afspraak om bij jullie langs te komen en kennis te maken. Als scheidingsexpert sta ik klaar om jullie te ondersteunen tijdens deze uitdagende periode. Het is begrijpelijk dat wat eens zeker leek, nu onzeker aanvoelt. Er kunnen veel vragen en zorgen opkomen, ik ben er om jullie te helpen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het complete pakket voor een soepele scheiding

Bij ResolveVisie vinden de gesprekken gewoon bij jullie thuis plaats. Na een informeel kennismakingsgesprek met ons beiden, waarin we bespreken wat ik voor jullie kan betekenen, gaan we aan de slag.

 • Met mij als jullie mediator Teylingen maken we samen afspraken. We bespreken alles: financiën, alimentatie, wat er met de woning gebeurt, pensioenregelingen, verzekeringen, en zelfs hoe de huisraad verdeeld wordt. Als een van jullie een eigen woning heeft, zorgen we snel voor antwoorden op vragen zoals wie er kan blijven wonen. Al deze afspraken worden vastgelegd in een scheidingsconvenant.
 • Als jullie kinderen hebben, maken we ook afspraken over kinderalimentatie en de verdeling van de zorg voor de kinderen. Deze afspraken komen allemaal in het ouderschapsplan.
 • Om helderheid te krijgen over de hoogte van de alimentatie, maken we een berekening. Dit geldt voor zowel kinder- als partneralimentatie. We bespreken samen of jullie akkoord gaan met de uitkomsten van de berekening, of dat er redenen zijn om hiervan af te wijken. Ook informeren we jullie over de wettelijke richtlijnen, zodat jullie afspraken kunnen maken die passen bij jullie situatie.
 • Wat betreft de juridische afhandeling: we werken samen met een advocatenkantoor. De advocaat dient de benodigde documenten in bij de rechtbank en handelt de verdere zaken af. Op deze manier wordt jullie scheiding volledig en professioneel afgehandeld. En dit alles tegen een all-in tarief, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over onverwachte kosten.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Teylingen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aparte gesprekken met jullie kinderen mogelijk

Hebben jullie kinderen? Mijn suggestie is om met hen te praten. Te vaak wordt er over kinderen gesproken in plaats van met hen. Bovendien is er de mogelijkheid voor aparte kindgesprekken. Tijdens deze gesprekken kunnen onderwerpen zoals hun gevoelens over de zorgverdeling, vakanties, verjaardagen of zelfs Sinterklaas worden besproken. Soms draait het alleen om school of hoe het met ze gaat; ook vragen over de mediation kunnen beantwoord worden. Denk aan zaken zoals hoe lang het nog zal duren of over de zorgverdeling.

Mediation voor een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie

Naar mijn overtuiging is mediation de meest integere manier om tot overeenstemming te komen na een scheiding. Er is respect voor het verleden en voor de kinderen. Jullie maken beide weloverwogen keuzes, niet gedreven door emoties of irritaties, maar vanuit helderheid en begrip. Hierdoor ontstaan zorgvuldige afspraken, waarbij jullie zelf bepalen hoe zaken worden vastgelegd.

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button