Mediator in Twellen en Voorst

Mediator Twello 

Mediator in Twellen en Voorst

Mediator Twello 

 
Mediator in Twellen en Voorst
 
Mediator in Twellen en Voorst

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Twello regel ik samen met jullie de scheiding op een persoonlijke wijze. Stap voor stap nemen we samen door wat er allemaal komt kijken bij een scheiding. Dit zorgt voor rust en overzicht. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Van mij mogen jullie verwachten dat ik realistisch meedenk en je goed informeer over alle zaken zodat jullie goede en passende afspraken kunnen maken.

Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk in een kindgesprek. Dit houdt in dat ik met jullie kinderen apart een gesprek kan hebben over wat de scheiding met hen doet. Ook afspraken die hen aangaan, kunnen besproken worden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden met expert Wim

Een volledig scheidingspakket met de mediator Twello bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder meer alimentatie, pensioenen, financiën en jullie (eigen) woning. Bij een eigen woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid, wat de mogelijkheden zijn met de eigen woning bij de scheiding.
 • Bij minderjarige kinderen maken we een ouderschapsplan. Hierin worden de afspraken over jullie kinderen vastgelegd. Denk daarbij aan de zorgverdeling, de invulling van de vakanties en de kinderalimentatie. Ook wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • De juridische afhandeling wordt door onze samenwerkende advocaat verzorgd. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank of nog op zoek naar een advocaat.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Twellen en Voorst

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediators Twello. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voordelen mediation Twello

Mediation houdt in samen scheiden en levert jullie op:

 • Duidelijkheid over de kosten. Jullie betalen voor de hele dienstverlening een all-in tarief voor de hele scheiding. Zo voorkom je verrassingen achteraf en dat is wel zo prettig. De hoogte van het tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed te regelen. Hebben jullie recht op een toevoeging, dan betalen je een minimale eigen bijdrage en vraag ik deze voor je aan.
 • Jullie worden door dé mediator Twello stap voor stap meegenomen in het hele scheidingsproces. Zo weet je zeker dat alles aan bod komt en er niets vergeten wordt. Je hebt zelf invloed op de uitkomst, jullie maken samen afspraken die voor nu en in de toekomst goed zijn.
 • Ook zaken waar je misschien niet direct aan gedacht hebt, worden goed geregeld. Denk aan wat te doen met verzekeringen en pensioenen. Over het pensioen bij scheiding: jullie hebben recht op de helft van het pensioen wat is opgebouwd tijdens de huwelijkse periode. Maar wat is er opgebouwd aan pensioen? Is er een leeftijdsverschil tussen jullie beide? Vragen die van belang zijn om ook hier goede keuzes in te kunnen maken.
 • Jullie kunnen van mij verwachten dat ik onpartijdig en onbevooroordeeld ben. Er wordt geluisterd naar jullie beiden en de belangen van allebei worden behartigd.

Samen scheiden geeft beste basis voor toekomst

Zeker als jullie kinderen hebben, is het belangrijk dat je samen om de tafel gaat om afspraken te maken. Ook nadat ik als mediator Twello uit beeld ben, moet je samen goed verder kunnen als ouders. Dit houdt in dat er een ouderschapsplan moet zijn, met goede afspraken, waarmee je uit de voeten kunt. Dat het werkbaar is en door jullie beiden wordt gedragen. Met jullie wordt dan ook besproken hoe je straks samen zaken oplost. Tijdens de gesprekken zal ik dan ook regelmatig de vraag stellen: hoe ga je dat straks te doen?

Streven is dat de afspraken nu goed voelen en over 2 jaar ook nog goed voelen. In de gesprekken wordt dan ook bewaakt, dat er geen afspraken worden gebaseerd op emoties van dat moment. Iemand kan bijvoorbeeld zeggen ‘laat de ander alles maar houden, dan houd ik jullie een spiegel voor en vraag hoe dit zou voelen over 2 jaar als jullie situatie totaal anders is.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt van iemand die zich volledig onpartijdig heeft getoond en goed mee heeft gedacht over onze specifieke situatie. En dan ook nog eens altijd vlot zijn actiepunten nakwam en altijd adequaat reageerde op vragen. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie en dan specifiek met Wim in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Twellen en Voorst
Mediator in Twellen en Voorst
Call Now Button