mediator Ulft

Mediator Ulft 

mediator Ulft

Mediator Ulft 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Samen de scheiding regelen met mij als mediator Ulft. Wat betekent dat voor jullie? De scheiding wordt van begin tot eind samen met jullie geregeld. Dit betekent dat goede afspraken komen en dat de afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Ik kom graag bij jullie thuis in de Achterhoek, zoals onder andere in Ulft. Gesprekken zijn altijd met jullie samen en zowel overdag als in de avonduren mogelijk, dat is wel zo makkelijk.

Service mediator Ulft

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wim zorgt voor een volledige afhandeling van jullie scheiding

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld door mij als mediator Ulft. Wat kun je hiervan verwachten?

 • In het kennismakingsgesprek wordt mijn dienstverlening uitgelegd en wat ik kan betekenen. Jullie situatie wordt besproken en wat jullie belangrijk vinden. Ook het all-in tarief wordt uitgelegd.
 • In de vervolggesprekken komt alles aan bod wat voor jullie relevant is. Zoals een alimentatieberekening en afspraken over alimentatie, verdeling van de financiën en pensioenen en jullie woonsituatie. Zowel bij een koophuis als een huurhuis wordt er besproken wat wenselijk en haalbaar is. Is er een koophuis bij de scheiding dan zorgen wij voor snel antwoord op de vragen die er zijn. Zoals: is het haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven.
 • Bij kinderen is er apart een kindgesprek met hen mogelijk, zo krijgen zij ook stem in zaken die hen aangaan. Hoe denken zij bijvoorbeeld over de invulling van de vakanties en feestdagen. Alle afspraken over de kinderen komen in een ouderschapsplan
 • De juridische afwikkeling wordt verzorgd door onze vaste samenwerkende advocaat.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ulft. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips voor kinderen bij de scheiding

De scheiding heeft natuurlijk ook impact op jullie kinderen en je kunt je afvragen hoe je hen zo goed mogelijk kunt steunen. Tips zijn onder andere:

 • Voor kinderen is de directe omgeving heel belangrijk. Kunnen ze in hun eigen huis blijven wonen?; Moeten ze weg uit de buurt of naar een andere school? Stel ze gerust en probeer zoveel mogelijk antwoord op deze voor hen zo belangrijke vragen te geven.
 • Vraag aan de kinderen of er iemand is, buiten jullie, waar zij graag mee willen praten. Dit kan bijvoorbeeld een oma, opa, tante, oom of goede vriendin zijn. Licht deze persoon dan in.
 • Licht ook de naaste omgeving in. Zoals familie, school en ouders van vriendjes, zodat zij de kinderen in de gaten kunnen houden.

Hoe zit het met partneralimentatie?

Partneralimentatie kan veel vragen oproepen: hoe lang heb ik recht of hoe lang moet ik gaan betalen? Als je nog niet apart woont, hoe zit het dan met de partneralimentatie? Vaak is de nieuwe woonsituatie niet duidelijk. Eén van de partners heeft bijvoorbeeld nog geen nieuwe woonruimte, dus de nieuwe woonlasten zijn onbekend. De partneralimentatie kan nog niet ingaan als er nog een gezamenlijke huishouding is.

Dan komt er een voorlopige regeling; hierin staat hoe de gezamenlijke lasten verdeeld worden. Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat de partneralimentatie pas ingaat als de woning verkocht is. Je maakt dan van te voren een inschatting van de kosten. Deze wordt onder andere bepaald door: waar wil je gaan wonen? Kom je in aanmerking voor sociale huur of huurtoeslag? Ook alle toeslagen, waar je recht op hebt, neem je mee in de berekening. De mediator Ulft staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button