Mediator Ulvenhout

Mediator Ulvenhout

Mediator Ulvenhout

Mediator Ulvenhout

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Ulvenhout ben ik gespecialiseerd in samen scheiden. Je kunt rekenen op een persoonlijke en deskundige aanpak. Het samen regelen van de scheiding brengt rust en duidelijkheid. Ik krijg van mijn cliënten veel positieve feedback terug op mijn handelswijze zoals bijvoorbeeld bij de onderstaande situatie.

“Mijn vrouw en ik wilden in goed overleg scheiden, maar we konden er samen niet uitkomen. Daarom besloten we een onafhankelijke mediator in te schakelen. Tijdens het kennismakingsgesprek kregen we meer inzicht in waar we rekening mee moesten houden. Dankzij de hulp van mediation is onze scheiding naar volle tevredenheid afgerond.”

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een specialist staat voor jullie klaar

Jullie scheiding wordt door mij, als mediator Ulvenhout, volledig afgewikkeld via het stappenplan “scheiden in 7 stappen“. Wat kunnen jullie verwachten?

 • Samen maken we afspraken over belangrijke zaken zoals financiën, jullie woning, de toekomstige woonsituatie en alimentatie. Urgente kwesties krijgen direct aandacht. Moet er nog met de kinderen over de scheiding gesproken worden, of willen jullie snel duidelijkheid over de mogelijkheid dat één van jullie in de eigen woning kan blijven?
 • Bij scheidingen met kinderen wordt er gezamenlijk een ouderschapsplan opgesteld. Hierin leggen we alle afspraken over de kinderen vast. Hoe willen jullie samen het ouderschap na de scheiding invullen en wat past het beste bij jullie kinderen?
 • We begrijpen dat een scheiding ook emotioneel een grote impact heeft. Daarom is er in de gesprekken tijd en aandacht voor de emotionele kant. Dit helpt vaak om een positieve verstandhouding te behouden en goede afspraken te maken.
 • Daarnaast verzorg ik de volledige juridische afhandeling, zodat jullie niet zelf naar de rechtbank hoeven
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ulvenhout. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiding met kinderen

Als jullie kinderen hebben, is het belangrijk rekening te houden met de verschillende huishoudens waar ze verblijven. De meeste kinderen kunnen goed omgaan met verschillende routines, zoals om 5 uur eten bij vader en om 6 uur bij moeder. Zolang de afspraken duidelijk zijn, kunnen ze hier goed mee leven. Dit houdt ook rekening met de wensen van beide ouders. Samen met jullie denk ik na over passende afspraken voor de kinderen, die we goed vastleggen zodat er duidelijkheid is en jullie hierop kunnen terugvallen. Ik geef tips over hoe je de kinderen kunt steunen tijdens de scheiding en bied de mogelijkheid voor een kindgesprek. Tijdens zo’n gesprek kunnen de kinderen vrij hun verhaal kwijt en hun gevoelens delen.

Onze specialist uit Ulvenhout

Willen jullie je scheiding regelen met de mediator Ulvenhout? Neem dan contact op via het contactformulier voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek bespreekt zij jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt en wat je van haar dienstverlening kunt verwachten.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button