Mediator Urk

Mediator Urk

Mediator Urk

Mediator Urk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Als mediator Urk zorg ik voor een volledige afhandeling van jullie scheiding. Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt. Samen regelen brengt overzicht en rust voor nu en straks.

Ik kom vrijblijvend bij jullie thuis om kennis te maken. We komen er dan achter of er een klik is. Gesprekken kunnen ook in de avonduren plaatsvinden en bij jullie thuis. Dit zou ook op een neutrale locatie kunnen, zoals bij Theo op kantoor.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding volledig geregeld voor een all-in tarief. Mijn dienstverlening bestaat o.a. uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alle zaken die voor jullie relevant zijn. Denk aan de financiën, inboedel, pensioen en woning.
 • Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Uitgelegd wordt hoe deze tot stand komt en de uitkomsten worden besproken. Deze vormen de richtlijn voor een reële kinder en/of partneralimentatie.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Afspraken over hen komen in het ouderschapsplan. Denk aan een goede zorgverdeling en kinderalimentatie.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd door onze vaste samenwerkende advocaat. Jullie hoeven niet meer apart een advocaat in te schakelen. Als dit is afgewikkeld is de hele scheiding geregeld. De mediator Urk staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kunnen jullie verwachten?

Wat kun je van mij verwachten als mediator Urk bij jullie scheiding?

 • Ik ben er voor jullie beiden. Jullie worden goed geïnformeerd over alle opties. Er wordt met jullie meegedacht en gezocht naar oplossingen. Als zaken urgent zijn, denk bijvoorbeeld aan wat te doen met de woning bij de scheiding, komt dit eerst aan bod. Besproken wordt hoe er snel duidelijkheid komt, bijvoorbeeld over de vraag of één van jullie in de woning kan blijven.
 • Het belang van jullie kinderen staat altijd voorop. Bewaakt wordt dat de afspraken ook passen bij hen. Advies is de afspraken ook met hen te bespreken. Ook is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb. Zo kunnen zij ook hun ideeën aangeven.
 • Naar behoefte wordt er aandacht besteed aan de onderlinge communicatie en de emoties, zodat er een basis gelegd wordt voor een gezonde toekomst. Helemaal van belang als jullie samen kinderen hebben en dus te maken met elkaar houden.

Goede omgang na de scheiding met elkaar geeft rust

Voorkom een vechtscheiding met alleen maar verliezers. Hoe doe je dat? Stap over je eigen schaduw heen en zet je ego opzij. Laat het verleden voor wat het is, hoe lastig ook. Je gaat niet voor niets uit elkaar en de toekomst kan alleen maar beter worden, terugkijkend naar de situatie. Daarbij is je ex (vaak) ook geen monster en handelde hij/zij binnen zijn/haar vermogen in de situatie die niet meer ging. In de gesprekken worden jullie ondersteund om naar elkaar te luisteren, vaak ontstaat er daardoor wat meer begrip voor elkaar. Informeer daarom bij de mediator Urk.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button