Mediator Utrecht

Mediator Utrecht

Mediator Utrecht

Mediator Utrecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Ben je op zoek naar een mediator Utrecht of omgeving die samen met jullie de scheiding regelt? Als scheidingsbemiddelaar van ResolveVisie help ik jullie graag bij het regelen van jullie scheiding van a to z.

Samen maken we over alle zaken afspraken. Zo voorkom je zoveel mogelijk problemen en frustraties in de toekomst. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Ik sta stil bij alle zaken en opties. Denk bijvoorbeeld aan de eigen woning of de zorg bij kind(eren). Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. ResolveVisie werkzaam in de hele provincie Utrecht.

Voordelen mediator Utrecht

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediator Ellen regelt scheiding van begin tot eind

Als mediator Utrecht regel ik stap voor stap jullie scheiding van begin tot het eind. Dit houdt in:

 • We gaan afspraken maken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Als je een eigen bedrijf hebt, help ik jullie ook om hier goede afspraken over te maken.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. Hierin staan alle afspraken over jullie kinderen beschreven.
 • Als de mediation gesprekken erop zitten en alles samen is geregeld, zet ik de juridische procedure in werking. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank.

Hulp bij scheiden in Utrecht

Hulp bij scheiden in Utrecht? Samen met jullie regel ik de scheiding op een zorgvuldige en persoonlijke manier. Alle gesprekken zijn bij jullie thuis in Utrecht, met beide partners aanwezig. Dit kan ook in de avonduren. Ik zorg ervoor dat zowel jullie, als jullie kind(eren) de tijd en aandacht zijn die nodig is.

Voor jullie kind(eren) kan ik als onafhankelijke derde een kindgesprek met hen hebben. Zij kunnen zo hun verhaal kwijt en ze kunnen aangeven wat hun ideeën en wensen zijn.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Ellen ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Utrecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom mediator?

Mediation houdt in dat je samen de scheiding regelt met begeleiding van mij als onafhankelijke mediator Utrecht. Dit is in plaats van elk een advocaat inschakelen. Wat gaat mediation jullie opleveren?

 • Er komt snel overzicht en stap voor stap wordt alles geregeld. Denk bijvoorbeeld aan snel duidelijkheid over wat mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding.
 • Door een scheidingsbemiddelaar komen jullie vaak sneller tot oplossingen. Dit komt het verloop van de scheidingsprocedure ten goede.
 • Samen afspraken maken, betekent dat je zelf invloed hebt op de afspraken, hierdoor is er geen gevoel van dwang en ontstaat er meer draagvlak. Zo verloopt bijvoorbeeld de omgangsregeling van de kinderen vaak soepeler, omdat je allebei invloed hebt gehad op de afspraken. Doordat afspraken gezamenlijk tot stand komen, zijn het duurzame afspraken.
 • Ondersteuning in de communicatie. Door inzicht te krijgen in onderliggende redenen ontstaat er meer rust, waardoor jullie betere afspraken kunnen maken. Voorbeeld: iemand wil geen gezamenlijke rekening hebben, waar de kosten van de kinderen van betaald worden. Dit reden hiervoor zou kunnen zijn dat hier een gevoel van controle en angst voor de financiële gevolgen achter zit. Door dit met elkaar te bespreken, ontstaat er meer begrip en kunnen er goede keuzes gemaakt worden.
 • Je blijft uit de strijd, zo voorkomen jullie dat je in een vechtscheiding terechtkomt.
 • Vooraf een duidelijk kosten overzicht, aangezien we werken met een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Wat klanten over mij zeggen

“Een fijne begeleiding van Ellen, erg oplossingsgericht. Ik heb de begeleiding van Ellen als fijn ervaren. Ze nam de tijd en was erg oplossingsgericht.” – Jessica. uit IJsstelstein

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button