Mediator Valkenswaard

Mediator Valkenswaard

Mediator Valkenswaard

Mediator Valkenswaard

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Als mediator in Valkenswaard bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Streven is dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Als jullie kinderen hebben, betekent dit goed verder kunnen als ouders.

Je kunt een persoonlijke aanpak verwachten, met ruimte voor jullie verhaal en vragen en zorgen. Ik kom bij jullie thuis in Valkenswaard en omgeving, zoals, Bergeijk, Bladel, Borkel, Dommelen, Eersel en Schaf. Ook videobellen is mogelijk.

De scheiding volledig geregeld met de mediator Valkenswaard

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen. Ook wordt mijn werkwijze scheiden in 7 stappen toegelicht. Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van er nodig is om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. De stappen zijn onder andere:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, alimentatie, jullie woning, inboedel en pensioen.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin wordt onder andere beschreven hoe de zorgverdeling eruit gaat zien, de vakantie indeling, hoe je de verjaardagen wilt vieren en op welke wijze je elkaar informeert over de kinderen. Omdat kinderen ook vragen en zorgen kunnen hebben, is er apart een kindgesprek mogelijk. Dit is een laagdrempelige manier om hen erbij te betrekken.
 • De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd.

Voordelen mediator Valkenswaard:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Valkenswaard. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat te doen met de woning bij de scheiding?

Zowel over een huurwoning als een koopwoning bij de scheiding worden samen met jullie goede afspraken gemaak. We kijken naar de mogelijkheden en oplossingen. Hierbij is er aandacht voor zowel de financiële als de emotionele kant van beslissingen. Ten aanzien van de gezamenlijke woning wordt op een rijtje gezet:

 • Wil één van jullie beiden in de woning blijven? En is dit financieel mogelijk? Als de woning in de verkoop gaat, ontstaat er dan restschuld? Oftewel moet er een overwaarde dan wel onderwaarde verdeeld worden? Ook wordt de optie van de woning gezamenlijk nog een tijd aanhouden. Welke consequenties heeft dit en wat moet je hierover vastleggen. We bespreken de woonsituatie van jullie beiden. Stel dat één van beiden in de woning kan blijven, wat is er dan mogelijk voor de ander?
 • Al vroeg in het scheidingsproces willen we zorgen voor duidelijkheid over de mogelijkheden van de woning. Is het haalbaar dat één jullie hier blijft en wat heeft hier invloed op (denk aan de partneralimentatie). En wat gaat de andere partner dan doen, wat zijn de mogelijkheden voor hem of haar. En welke stappen moeten worden gezet?

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button