Mediator Veenendaal

Mediator Veenendaal

Mediator Veenendaal

Mediator Veenendaal

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Kies voor mediation onder begeleiding van mij als mediator Veenendaal. Jullie scheiding wordt van begin tot einde goed en zorgvuldig geregeld. Mediation is ook geschikt als je moeizaam met elkaar communiceert of als je het nog oneens bent over zaken.

Ik kom als mediator bij jullie thuis in Veenendaal en omgeving (zoals Scherpenzeel). Samen worden over alle praktische zaken goede oplossingen gezocht. Hierbij is er ook ruimte en tijd om zorgen en vragen omtrent jullie scheiding te bespreken.

Voordelen mediator Veenendaal:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation wordt jullie hele scheiding geregeld

Als je gaat scheiden, is de eerste stap bij Resolve een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin wordt er uitleg gegeven over de dienstverlening en wat ik als mediator Veenendaal voor jullie kan betekenen. Ook de kosten voor de hele scheiding (het all-in tarief) wordt besproken. Het kennismakingsgesprek kan meestal binnen één week plaatsvinden, gewoon bij jullie thuis.

Met mediation wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld met de werkwijze scheiden in 7 stappen. Dit houdt in de praktijk onder andere het volgende in:

 • Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap besproken. Denk aan alimentatie, de (koop-of huur)woning in Veenendaal, financiën, inboedel en pensioen. Alle opties en mogelijkheden worden op een rijtje gezet. Alle afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Bij een eigen woning bij scheiding wordt er gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over jullie woonsituatie nu en straks.
 • Hebben jullie kinderen? Afspraken over de zorgverdeling, vakanties en financiën worden samen met gemaakt en vastgelegd in het ouderschapsplan. Er is een gesprek met jullie kinderen mogelijk over de scheiding en de afspraken over hen. Ook wordt met jullie meegedacht hoe je je kinderen zo goed mogelijk kunt steunen bij de scheiding. Hoe zit het bijvoorbeeld met het vertrouwen in de regels bij de andere ouder? Realiseer je dat je allebei een eigen stijl van opvoeden hebt. Kinderen kunnen over het algemeen goed omgaan met verschillende regels, zo lang deze maar voor hen duidelijk zijn. Je kunt er ook altijd voor kiezen bepaalde zaken over de opvoeding vast te leggen.
 • De juridische afhandeling wordt geheel verzorgd en valt binnen het all-in tarief. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank. Jullie scheiding is hiermee volledig afgerond.
Logo van Resolve Visie

Vragen over de mediator

Je kunt kiezen voor een gezamenlijke mediator of ieder voor zich een eigen advocaat inschakelen. Bij mediation ga je samen met de onafhankelijke mediator Veenendaal om de tafel en stap voor stap wordt dan de scheiding geregeld. Ook de juridische afwikkeling wordt verzorgd door de mediator via onze eigen advocaat.

Wat moet je regelen als je gaat scheiden? Dit is afhankelijk van jullie situatie. Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar dan heb je een ouderschapsplan nodig. Hierin komen alle afspraken over de kinderen te staan.

De voordelen van mediation is dat jullie samen onder begeleiding van de mediator afspraken maken, wat vaak beter werkt in de praktijk. Daarnaast is mediation goedkoper én sneller dan een procedure waarbij jullie ieder een eigen advocaat hebben.

De mediator stelt samen met jullie het ouderschapsplan op. In het ouderschapsplan staan jullie afspraken over onder andere de zorgverdeling, kinderalimentatie en de invulling van de vakanties en feestdagen.

Dit is afhankelijk van jullie situatie. De mediator kan jullie tijdens het gratis kennismakingsgesprek bij jullie thuis of online precies vertellen wat het all-in tarief is. Dit is inclusief de afwikkeling bij de rechtbank.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Veenendaal. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Overzicht en passende oplossingen

Het doel van mediation is overzicht te brengen en alle zaken te bespreken en vast te leggen die voor jullie scheiding relevant zijn. Er wordt altijd toegewerkt naar oplossingen, die voor alle partijen werken. Hoe ik als mediator Veenendaal te werk ga:

 • Alle zaken worden stap voor stap besproken. Denk aan jullie financiën na de scheiding. Eerst wordt gekeken wat er is, zoals bankrekeningen, spaarpolissen, lijfrentes, pensioen en eventuele leningen. Vervolgens wordt besproken hoe het momenteel is geregeld en hoe je het straks wilt regelen en verdelen. Dit is mede afhankelijk van hoe jullie zijn gehuwd en wat jullie wensen zijn.
 • Mijn rol is ervoor te zorgen dat alle afspraken redelijk en eerlijk zijn en dat alle fiscale en juridische consequenties voor jullie duidelijk zijn. Ook wordt bewaakt dat afspraken niet tot stand komen onder dwang of emoties (denk aan schuldgevoel). Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit samen met jullie besproken.

Kennismaking met onze mediator

Willen jullie je scheiding regelen met dé mediator Veenendaal? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button