Mediator Veere

Mediator Veere

Mediator Veere

Mediator Veere

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Wat kan ik als mediator Veere voor jullie betekenen? Alle praktische en juridische zaken worden geregeld én er is aandacht voor de emotionele impact van de scheiding. Dit geeft jullie het beste uitgangspunt voor straks.

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Praktische zaken moeten worden geregeld, wat lastig kan zijn omdat er ook emotioneel veel gebeurt. Zorg om deze reden voor goede professionele begeleiding, zodat er geen losse eindjes ontstaat omdat zaken niet goed zijn vastgelegd.

Voordelen mediator Veere

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het volledige scheidingspakket voor all-in tarief

In het gratis kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen, jullie situatie en de kosten (het all-in tarief). Wat houdt de scheiding regelen van begin tot eind in?

 • Samen met jullie worden alle zaken besproken, die relevant zijn. Vervolgens worden er samen goede afspraken gemaakt over de financiën, alimentatie, woning, inboedel en pensioen. Is er een koophuis bij de scheiding dan wil je uiteraard snel duidelijkheid hebben over wat haalbaar is. Hier wordt dan ook voor gezorgd. We kijken altijd naar de mogelijkheden voor beide partners.
 • Er wordt een ouderschapsplan opgesteld als jullie minderjarige kinderen hebben. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling, kinderalimentatie, opvoeding en informatie-uitwisseling over jullie kinderen.
 • Zijn er over alle alle zaken goede keuzes gemaakt en vastgelegd? Dan volgt de juridische afhandeling, deze wordt verzorgd.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Veere. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor de emoties bij de scheiding

Iedere scheiding brengt gevoelens van gekwetst zijn, boosheid, mislukking of verdriet met zich mee. Deze mogen er zijn in het scheidingsproces en bewaakt wordt dat ze het maken van goede afspraken niet in de weg staan. Ook over een aantal jaren moet je nog tevreden kunnen terugkijken op de gemaakte afspraken.

Ook heeft de scheiding uiteraard impact op de kinderen en wil je zoveel mogelijk voorkomen dat ze schade ondervinden van de scheiding. Naast goede afspraken is het ook mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zo is er extra aandacht voor hun ideeën en wensen.

Hoe regel je alle financiën bij de scheiding?

Ook alle financiële zaken bij de scheiding worden geregeld:

 • Het is van belang om eerst een overzicht te hebben van de financiën. Daarvoor wordt een checklist gebruikt, waarop alle papieren staan die verzameld moeten worden. Denk aan hypotheek, bankrekeningen, spaargeld en verzekeringen waar geld in gespaard wordt.
 • Vervolgens wordt besproken: zijn er al ideeën hoe je het wilt verdelen? Ook word je voorgelicht over de wettelijke en fiscale regels voor de verdeling en wat de consequenties zijn als je ervan afwijkt. Vaak mag je in goed overleg afwijken. Het is van belang dat die afwijking voor jullie beiden goed en rechtvaardig aanvoelt. Basis is dat je beiden een zo goed mogelijke nieuwe start kan maken. De mediator Veere staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Efficiënte en behulpzame service in een moeilijke periode. Ik was erg dankbaar voor de begeleiding van de mediator van Resolve Visie, omdat het een erg moeilijke periode was met veel aspecten om te overwegen en beslissingen te nemen. Ik raad zeker aan om indien mogelijk een mediator te gebruiken, dit heeft het moeilijke proces veel gemakkelijker gemaakt”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button