Mediator Veghel

Mediator Veghel 

Mediator Veghel

Mediator Veghel 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator in Veghel sta ik jullie bij de hele scheiding bij. Je wordt goed geïnformeerd en alles komt duidelijk op papier. Dit geeft het beste uitgangspunt om goed verder te kunnen.

Alle praktische zaken worden op een rijtje gezet en jullie worden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Zo komen er goede passende oplossingen. Ik kom bij jullie thuis in Veghel en omgeving, zoals Boekel, Sint-Oedenrode en Schijndel. Ook videobellen is mogelijk.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding goed regelen met de mediator

De gesprekken zijn bij jullie thuis. Ik ben werkzaam als mediator Veghel. Er is naast het regelen van alle praktische zaken ook ruimte voor vragen en zorgen die er bij jullie zijn. Voor mijn dienstverlening betalen jullie een all-in tarief (kosten hele scheiding). Mijn dienstverlening:

 • Gezamenlijke afspraken maken over jullie financiën, woning en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt besproken wat mogelijk en haalbaar is. Kan bijvoorbeeld de woning worden overgenomen door één van beiden?
 • Als jullie kinderen hebben, betekent dit afspraken maken over hen. Zoals de zorgverdeling en de financiën. Deze worden vastgelegd in het ouderschapsplan. Voor kinderen is er ook extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek.
 • Ruimte en aandacht voor jullie emoties en de onderlinge communicatie. Insteek is: hoe leggen jullie allebei een goede basis voor de toekomst.
 • De scheiding wordt ook juridisch afgerond.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Passende afspraken in ouderschapsplan

Een scheiding heeft ook uiteraard ook gevolgen voor jullie kinderen. Met jullie worden dan ook goede afspraken gemaakt en worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding:

 • Als jullie nieuwe woonsituatie duidelijk is, kunnen goede en passende afspraken worden gemaakt over jullie kinderen. Als je bijvoorbeeld beiden in dezelfde plaats blijft wonen, kun je co-ouderschap overwegen.
 • Als zaken nog niet duidelijk zijn (de woning is bijvoorbeeld nog niet verkocht, kan er altijd een voorlopige zorgverdeling worden afgesproken en vastgelegd.

Hoe zit het met partneralimentatie?

Als jullie kinderen hebben en de kinderalimentatie duidelijk is, wordt er besproken of er behoefte en ruimte is voor partneralimentatie. Hiervoor wordt een alimentatieberekening gemaakt. Deze is gebaseerd op de behoefte aan alimentatie, de beide inkomens en de draagkracht bij de alimentatieplichtige. Samen met jullie bespreek ik als mediator Veghel de hoogte en de termijn van de alimentatie.

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button