mediator Voorschoten

Mediator Voorschoten

mediator Voorschoten

Mediator Voorschoten

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Een scheiding is nogal wat. Er komt een hoop op jullie af en er is veel te regelen. Het is dan fijn als jullie iemand hebben die daar bij kan helpen. De mediator Voorschoten, Sjoerd, staat voor jullie klaar. Het “samen” regelen levert jullie rust en duidelijkheid op voor nu en in de toekomst. Jullie hebben zelf invloed op de uitkomst van de afspraken. Het uitgangspunt hierbij is, ‘hoe kunnen we beiden afzonderlijk weer verder?’

Voorkom dat je tegenover elkaar komt te staan. Kies voor oplossingen, het samen om de tafel gaan met behulp van mediation. Dan is alles goed te regelen. De mediator Voorschoten komt graag bij jullie thuis om kennis te maken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met de begeleiding van Sjoerd wordt jullie scheiding volledig geregeld!

Na een kosteloos kennismakingsgesprek volgen er een aantal gesprekken bij jullie thuis, waarin stap voor stap alles geregeld wordt:

 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt, de financiën worden op een rijtje gezet en besproken wordt wat een goede verdeling is. Bij een huurhuis maken we samen afspraken en kijken wat er mogelijk is voor jullie beiden. Bij een koophuis bij de scheiding zetten we de opties op een rijtje. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we snel zorgen voor duidelijkheid.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar maken we samen een ouderschapsplan. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling en opvoeding en hoe je elkaar blijft informeren. Ook over de kinderalimentatie worden afspraken vastgelegd.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgt door de vaste advocaat van ResolveVisie. De mediator Voorschoten regelt dit allemaal voor jullie.
 • Voor de complete afwikkeling van de scheiding betaal je een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We staan voor je klaar.

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Sjoerd, onze expert uit Voorschoten. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe reageren kinderen op de scheiding?

Elk kind reageert weer anders op de scheiding, afhankelijk van leeftijd en karakter. Ook kan er een verschil zijn tussen hoe een jongen of een meisje reageert op de scheiding. Dit verschil wordt onder andere verklaard door het anders omgaan met problemen. Jongens zijn meer naar buiten gericht (agressie, lastig voor anderen), daardoor ook zichtbaar, te herkennen en aan te pakken. Meisjes zijn vaak meer naar binnen gericht. Ze worden angstig, depressief en voelen zich schuldig. Vaak presteren ze slechter op school. Hun problemen zijn minder zichtbaar en daardoor ook minder herkend en aan te pakken.

Wat kun je doen om kinderen te steunen in de scheiding in Voorschoten?

 • Praat met je kinderen en luister vooral. Vertel ze dat je bij je terecht kunnen voor vragen en zorgen.
 • Praat niet slecht over de andere ouder tegen je kind en houd ‘volwassen’ zorgen buiten hun leefwereld.
 • Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen spreek in een kindgesprek. Hierdoor is er extra aandacht voor hen en kunnen ze hun verhaal kwijt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button