Mediator Vught

Mediator Vught

Mediator Vught

Mediator Vught

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Samen de scheiding regelen met mij als mediator Vught, wat houdt dit in? Ik kom bij jullie thuis en in gesprekken bij jullie aan tafel bespreken we alle zaken, die voor jullie relevant zijn. Ook de juridische afwikkeling neem ik uit handen.

Zo ben je ervan verzekerd dat alles goed geregeld wordt en dat je allebei goed verder kunt. Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Netjes de scheiding geregeld

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek vertel ik jullie beiden meer over mijn dienstverlening scheiding in 7 stappen. Ook worden de kosten voor de scheiding (het all-in tarief voor de volledige dienstverlening) doorgenomen. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten. Het tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om tot goede afspraken te komen, het inkomen en of er vermogen is (is er wellicht recht op een toevoeging). Wat jullie hiervoor kunnen verwachten:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, de woning, inboedel, pensioen en bij kinderen de zorg voor hen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is. Kan één van beiden de woning overnemen en wat zijn de mogelijkheden voor de ander? Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Alle andere afspraken worden vastgelegd in het convenant.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt, deze wordt uitgebreid met jullie besproken. Zowel de input als de uitkomst, denk hierbij aan onregelmatig inkomen of inkomen als ZZP-er, wat is reëel om als inkomen mee te nemen voor de alimentatieberekening.
 • De juridische afhandeling is schriftelijk en wordt voor jullie verzorgd. Afhankelijk van de drukte van de rechtbank, duurt dit ongeveer 4 tot 6 weken. Als dit is afgerond is jullie hele scheiding geregeld. De mediator Vught staat jullie van A tot Z bij.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Vught. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen goede afspraken maken

Bewaakt wordt dat jullie geen keuzes maken op basis van emoties. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt toegeven aan emoties van dat moment. Dit kan uit schuldgevoel zijn of het gevoel er vanaf te willen zijn. Als mediator Vught zal ik jullie daar altijd op wijzen en dit ook bespreekbaar maken. Uitgangspunt is dat ook over een aantal jaren, jullie nog steeds tevreden zijn over de gemaakte afspraken.

Steun voor kinderen bij de scheiding

Voor kinderen is er extra aandacht en steun gedurende het mediation traject. Zoals:

 • Er worden tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Voorkom bijvoorbeeld dat je ze “grote mensen zorgen” vertelt, waar ze niets mee kunnen en zich ongerust gaan maken. Geef kinderen wel duidelijkheid, passend bij hun leeftijd en bij hun karakter.
 • Betrek kinderen bij de afspraken over hen. Zo hebben zij ook inspraak en hebben ze minder het gevoel dat er van alles om hen heen gebeurt, waar ze geen invloed op hebben. Laat ze niet kiezen, maar bespreek bijvoorbeeld hoe jullie dingen bedacht hebben over de zorgverdeling.
 • Kinderen worden uitgenodigd om apart met mij als mediator een kindgesprek te hebben. Dit is laagdrempelig en doel is dat kinderen inspraak hebben in wat er gebeurt en dat er geluisterd wordt naar hun ideeën. Denk aan hoe zij vakanties zien of hun verjaardag.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button