Mediator Warmond

Mediator Warmond

Mediator Warmond

Mediator Warmond

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Warmond, begeleid ik stellen die gaan scheiden. De echtscheiding kan veel vraagtekens en stress brengen. Met onze sessies in een vertrouwde omgeving, worden alle aspecten zorgvuldig aangepakt, met oog voor de belangen van jullie beide, en de kinderen niet op de laatste plaats.

Het doel van samen scheiden: beide partijen kunnen zo optimaal mogelijk verder. Wanneer je samen tot overeenstemming komt over belangrijke zaken zoals de kinderen of de woning, vermindert dit vaak toekomstige frustraties en verlopen afspraken veel vlotter. Als mediator sta ik klaar om jullie te begeleiden bij dit proces, waarbij het doel altijd is om jullie belangen op een evenwichtige en respectvolle manier te behartigen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding, van A tot Z

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken, waar jullie de ruimte hebben om jullie verhaal te delen en eventuele vragen en zorgen te bespreken. Maar wat houdt het eigenlijk in?

 • Samen zetten we alle zaken op een rijtje, zodat we tot goede afspraken kunnen komen. Hierbij kijken we altijd naar het grotere plaatje; wat is haalbaar en redelijk voor beide partners? Denk aan een eerlijke verdeling van de financiën, alimentatie en pensioenregelingen. Voor stellen met een huur- of koophuis worden passende afspraken gemaakt. Bij een koophuis willen jullie natuurlijk snel duidelijkheid hebben over de mogelijkheden. Dankzij onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we dit proces snel in gang zetten, zodat jullie vroeg in het scheidingsproces helderheid krijgen.
 • Voor kinderen jonger dan 18 jaar stellen we een ouderschapsplan op waarin alle afspraken worden vastgelegd. Hierbij bespreken we jullie ideeën over de zorgverdeling en wat het beste is voor jullie kinderen. Afhankelijk van hun leeftijd maken we zo concreet mogelijke afspraken, bijvoorbeeld over de overgangsmomenten bij jongere kinderen.
 • Onze vaste advocaat, met wie we nauw samenwerken, zorgt voor de afhandeling bij de rechtbank. Voor het gehele proces hanteren we een all-in tarief. De mediator Warmond blijft gedurende het hele traject beschikbaar voor jullie.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Warmond. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen op hun gemak stellen bij de scheiding

Het is begrijpelijk dat de scheiding ook effect heeft op jullie kinderen. Hoe zorg je ervoor dat zij zich goed voelen te midden van dit alles?

 • Neem de tijd om met je kinderen te praten en laat hen weten dat je er altijd voor hen bent. Moedig hen aan om open te zijn over hun gedachten en gevoelens.
 • Laat je kinderen zien en voelen dat beide ouders nog steeds van hen houden.
 • Leg aan je kinderen uit dat de scheiding niet hun schuld is, om het gewicht van schuldgevoelens te verlichten (‘het is door mij dat de scheiding gebeurt’).
 • Moedig je kinderen aan om hun boosheid of verdriet te uiten. Op die manier kunnen ze hun emoties beter verwerken en leren ze dat het leven doorgaat.

Als extra ondersteuning kunnen kinderen ook apart met een mediator praten, dat noemen we een kindgesprek. Dit is een informeel gesprek waarin kinderen kunnen delen hoe het met ze gaat en of ze vragen of zorgen hebben. Vaak vinden ze het prettig om met een neutrale persoon te praten. De mediator Warmond staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button