Mediator Weststellingwerf

Mediator Weststellingwerf

Mediator Weststellingwerf

Mediator Weststellingwerf

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Door te kiezen voor mij als mediator Weststellingwerf kies je voor het gezamenlijk afronden van de scheiding. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid voor nu en straks.

Ik kom graag bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek. Ook maak ik samen met mijn collega’s onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Je wordt ondersteund in de onderlinge communicatie en jullie worden goed geïnformeerd over alle mogelijke opties. Denk aan wat er mogelijk is met de (eigen) woning of hoe regel je het zo goed mogelijk bij kinderen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Alle zaken stap voor stap besproken. Hiervoor betaal je een all-in tarief, inclusief de juridische afhandeling. Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, woning, inboedel en pensioen. Bij een eigen woning bij de scheiding worden de mogelijkheden besproken, is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden de woning overneemt of gaat de woning in de verkoop? Deze afspraken worden voor jullie vastgelegd. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Uitkomsten hiervan zijn de richtlijn voor het vaststellen van een reële alimentatie.
 • Zijn er minderjarige kinderen? Dan komen er afspraken over hen in een ouderschapsplan. Denk aan goede afspraken over de zorgverdeling en over de opvoeding. Ook is er extra aandacht mogelijk voor kinderen door een apart kindgesprek in te plannen.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. De mediator Weststellingwerf staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Weststellingwerf. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips voor kinderen bij de scheiding

Wat zijn tips voor kinderen?

 • Blijf als ouders met elkaar overleggen over jullie kinderen. Zoals: hoe het op school gaat of over sport (eventueel halen en brengen). Dan voorkom je zoveel mogelijk dat je voor een verrassing staat en heb je niet het gevoel dat je stukjes mist.
 • Betrek oudere kinderen ook bij de afspraken door er met ze over te praten. Leg een kind uit dat zijn/haar mening telt, maar dat je als ouders beslist. Leg ook zo nodig uit waarom iets wel of niet kan.

Met mediation een vechtscheiding voorkomen

Mediation brengt jullie (weer) in gesprek met elkaar. Door alle emoties kun je als partners ver van elkaar verwijderd raken. Je blijft bij standpunten en overziet de gevolgen vaak niet meer op zakelijk gebied en voor de kinderen. Als mediator (als een neutrale derde) kan ik jullie weer in gesprek brengen met elkaar en structuur bieden. Ik ben hierbij onafhankelijk en neutraal. Dit geeft rust en zekerheid in een onzekere periode.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button