Mediator Wijchen

Mediator Wijchen 

Mediator Wijchen

Mediator Wijchen 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Onder begeleiding van mij als mediator Wijchen wordt jullie volledige scheiding afgehandeld. Je kunt hierbij een persoonlijke aanpak verwachten.

Als alle praktische zaken zijn geregeld wordt de afhandeling bij de rechtbank verzorgd. Je kunt van mij verwachten dat ik onafhankelijk ben en dat jullie goed worden geïnformeerd over alle zaken, zodat je goede keuzes kunt maken. Zo zijn er geen losse eindjes en kun je allebei zo goed mogelijk verder. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen goed scheiden voor een all-in tarief

In de mediation gesprekken worden alle zaken met jullie besproken. De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie beiden, bij jullie thuis. Hierin wordt besproken wat samen scheiden inhoudt en ook het all-in tarief (de kosten voor de afhandeling van de scheiding) komt aan bod. Dit is wat jullie kunnen verwachten van mijn dienstverlening:

 • Samen met jullie worden stap voor stap afspraken gemaakt over financiën, woning, pensioenen en alimentatie.
 • Bij een eigen woning bij de scheiding zorgen we snel voor duidelijkheid. Is het financieel mogelijk dat één van beiden in de woning kan blijven en wat is er mogelijk voor de ander?
 • Bij kinderen wordt er een ouderschapsplan gemaakt.
 • De juridische afhandeling wordt door de mediator Wijchen afgehandeld.
 • Goede hulp bij scheiden houdt in dat er passende afspraken komen. Omdat jullie beiden worden betrokken bij alle afspraken, geeft dit vaak meer draagvlak voor de toekomst. Ook is er in de gesprekken aandacht voor de emoties en communicatie. Dit geeft het beste uitgangspunt voor de toekomst. Ook als jullie samen kinderen hebben, helpt dit om zo goed verder te kunnen als ouders.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Wijchen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Als ouders blijf je voorbeeld

Als ouders blijf je samen het voorbeeld voor jullie kinderen. Samen met jullie worden alle zaken rondom de kinderen besproken. Zoals de zorgverdeling en de wijze waarop je elkaar op de hoogte houdt over jullie kinderen. Ook wordt met jullie meegedacht en worden adviezen gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding, zoals:

 • Wees en blijf respectvol naar elkaar toe en praat niet negatief over de andere ouder. Zeker niet waar de kinderen bij zijn.
  Bespreek bepaalde zaken niet waar de kinderen bij zijn en maak apart een afspraak, denk aan zaken als afspraken over financiën.
 • Ook is het mogelijk dat ik als mediator Wijchen apart een gesprek met jullie kinderen heb. Dit is een zogenaamd kindgesprek Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis. Besproken wordt bijvoorbeeld of jullie kinderen zich zorgen maken over iets en hoe ze in hun vel zitten.

Een mediator kiezen van ResolveVisie?

Resolve bestaat uit een landelijk netwerk van mediators. Dit betekent dat je niet alleen mij binnenhaalt, maar ook alle expertise in de organisatie. Zoals specifieke juridische kennis of kennis over een eigen bedrijf. Op deze manier kunnen wij zorgdragen voor een complete en zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding. Wij begeleiden jullie hele scheiding van begin tot eind met scheiden in 7 stappen.

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button