mediator Winterswijk

Mediator Winterswijk 

mediator Winterswijk

Mediator Winterswijk 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Geen enkele scheiding is hetzelfde. Met mijn kennis en ervaring als mediator Winterswijk sta ik jullie graag bij. Er wordt dan ook gezorgd voor goede afspraken, die passen bij jullie situatie, zodat je allebei verder kunt. Jullie scheiding wordt dan ook van begin tot eind goed geregeld.

Als het moeilijk is voor jullie in gesprek te blijven, help ik daarbij. Voor kinderen is er ruimte voor vragen en zorgen en ook is er apart een gesprek mogelijk in een kindgesprek. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van A tot Z geregeld

Gesprekken zijn bij jullie thuis en jullie kunnen van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Stap voor stap wordt alles geregeld. De mediator Winterswijk staat voor jullie klaar.

 • Samen worden afspraken gemaakt over alimentatie, de financiën en de woning. Bij kinderen wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid hierover.
 • De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd.
 • Voor de hele dienstverlening geldt een all-in tarief. De kosten van de afwikkeling van de scheiding worden besproken in het vrijblijvende kennismakingsgesprek.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Winterswijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat houdt mediation Winterswijk voor jullie in?

Mediation houdt in samen de scheiding regelen. Hierbij worden jullie door mij begeleid als mediator. Wat kun je van mij verwachten:

 • Ik begeleid jullie in het hele scheidingsproces. Bij de verschillende stappen kijken we naar oplossingen die voor jullie beiden passend zijn. Vervolgens komen we tot goede afspraken die worden vastgelegd.
 • Er wordt zoveel mogelijk bewaakt dat er geen beslissingen genomen worden gebaseerd op emoties. Afspraken worden dubbel gecheckt en hier kan gedurende het proces op teruggekomen worden.

Tips bij kinderen

Hebben jullie kinderen? Er worden goede afspraken over hen gemaakt. Ook wordt er met jullie meegedacht en tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Zoals:

 • Een goed contact tussen beide ouders geeft rust, ook voor de kinderen. Loyaliteitsproblemen en een kind dat zich gaat gedragen als een ouder, zich verantwoordelijk gaat voelen, komen dan minder vaak voor. Kinderen kunnen leunen op hun ouders en er zijn geen strijdende ouders. Zo kunnen kinderen de scheiding goed verwerken, het een plaats geven.
 • Door samen te overleggen over afspraken bij mediation en goed contact te houden blijft voor kinderen de ouderrol duidelijk. Het blijft eenvoudig in hun blikveld. Ook is er eerder duidelijkheid omdat het proces sneller gaat.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button