Mediator in Theo van Heerde

Mediator Wolvega

Neem direct contact op met Theo van Heerde: 085 1302996 of mail mij

Jullie scheiding samen regelen met mij als mediator in Wolvega.

Dit zorgt voor lagere kosten én verzekert je dat je samen afspraken maakt waar je achter staat.

Je kunt van mij een persoonlijke aanpak en een zorgvuldige afhandeling van de scheiding verwachten.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Noordwolde, Weststellingwerf en Wolvega. Ook maak ik samen met mijn collega’s onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Jullie scheiding compleet geregeld dankzij de mediator in Wolvega

Stap voor stap bespreken en regelen we alle zaken. Dit zijn de stappen:

 • Samen maken van afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie (huur-of koop)woning. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat mogelijk is. Ook wordt jullie nieuwe woonsituatie besproken.
 • Het ouderschapsplan wordt opgesteld als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben. Stap voor stap bespreken we hoe jullie de zorgverdeling, verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie willen regelen.
 • Als alle afspraken zijn vastgelegd volgt de juridische afwikkeling van de scheiding. Dit is de laatste stap en hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over kinderen

In het ouderschapsplan komen alle afspraken over de kinderen te staan:

 • Een voorbeeld hiervan is de zorgverdeling en de verdeling van feestdagen en vakanties. Je wordt voorgelicht over verschillende vormen van zorgverdeling en er worden voorbeelden gegeven van hoe andere ouders dit regelen. Ook wordt er met jullie meegedacht wat passend is in jullie situatie.
 • Ten aanzien van vakanties komt aan bod: over hoeveel vrije dagen beschik je en waar willen jullie afspraken over vastleggen? Wil je vastleggen wanneer je de vakantie verder invult (bijvoorbeeld in februari voor de zomervakantie). Je kunt dan bijvoorbeeld vooraf vastleggen dat je kind(eren) 3 weken naar de ene ouder gaat en 3 weken naar de andere. Dit kun je dan later samen verder invullen.
 • Ik kan ook een gesprek met jullie kinderen hebben, zodat zij hun verhaal kwijt kunnen. De afspraken in het ouderschapsplan kunnen dan ook met hen worden besproken.

Jullie scheiding geregeld voor een all-in tarief door de mediator in Wolvega

Alle gesprekken zijn bij jullie thuis en met jullie allebei. De kosten voor de afhandeling van de hele scheiding zijn een all-in tarief en worden besproken in het vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button