Mediator Zaltbommel

Mediator Zaltbommel

Mediator Zaltbommel

Mediator Zaltbommel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Zaltbommel regel ik samen met jullie de gehele scheiding. n gesprekken bij jullie thuis worden stap voor stap alle zaken besproken, die voor jullie van belang zijn in het scheidingsproces.

Samen scheiden, hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? Naast alle praktische zaken wordt er ook stil gestaan bij de emotionele kant van de scheiding. Ook wordt de juridische kant van de scheiding geregeld. Zo ontvangen jullie een volledig scheidingspakket en wordt er niets over het hoofd gezien.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Complete afwikkeling van de scheiding

Als jullie na het kennismakingsgesprek besloten hebben verder te gaan met samen scheiden, volgen de stappen:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder meer alimentatie, jullie woning, pensioen en financiën. Uiteraard wordt bij alles rekening gehouden met jullie uitgangspunten, het wettelijke kader en de eventuele fiscale mogelijkheden of consequenties. Bij een eigen woning komen de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding aan bod. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • Zodra over alles overeenstemming is stel ik het scheidingsconvenant op, deze neem ik volledig met jullie door zodat er geen onduidelijkheden zijn.
 • Hebben jullie minderjarige kinderen? Afspraken over hen komen in een ouderschapsplan. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de kinderalimentatie, op welke wijze jullie elkaar op de hoogte houden over de kinderen en respectvol ouderschap.
 • De juridische afhandeling wordt door onze advocaat volledig geregeld, dus hoeven jullie niet zelf naar de rechtbank of een aparte advocaat in te schakelen. De mediator Zaltbommel regelt het traject van A tot Z.

Tips bij kinderen en scheiden

Bij jullie kinderen wordt er met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tip is onder andere: zie de rol van ex-partners en ouders los van elkaar. Laat elkaar als partners steeds meer los en baseer de relatie op mede-ouders. Daarvoor is het van belang bepaalde verwachtingen over elkaar los te laten en uit te spreken. Het contact verloopt dan vaak soepeler wat goed is voor jullie kinderen. Kinderen zijn gebaat bij een goed contact tussen ouders. Voor extra aandacht voor jullie kinderen is er apart een kindgesprek met mij als mediator Zaltbommel mogelijk.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zaltbommel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Gratis kennismakingsgesprek

De gesprekken zijn bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Willen jullie toch liever op een neutrale locatie afspreken? Dat is uiteraard ook mogelijk. We beginnen met een kosteloos kennismakingsgesprek met beide partners. In dit gesprek wordt jullie gevraagd om te vertellen over wat voor jullie van belang is ten aanzien van de scheiding. Is het een gezamenlijke keuze of heeft één van jullie de beslissing genomen om te scheiden? Hoe zit het met acceptatie van de scheiding en wat is daarvoor nodig? Onderstaand stapsgewijze uitleg:

 • Wat komt er allemaal kijken bij jullie scheiding, wat zijn de wettelijke kaders en wat zijn jullie uitgangspunten?
 • Uitleg over mijn dienstverlening, kort samen gevat is dat ik jullie scheiding volledig regel met scheiden in 7 stappen.
 • Wat is voor jullie belangrijk? Zo kan ik mijn dienstverlening aanpassen aan jullie behoefte, elke scheiding is anders, zo kan ik zorgen voor maatwerk.
 • Hoe lang gaat het ongeveer duren? De duur is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding zorgvuldig af te handelen.
 • Wat zijn de kosten van de scheiding? Voor de gehele dienstverlening betalen jullie een all-in tarief, zo weet je precies waar je aan toe bent, er zijn geen onverwachte kosten achteraf. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben, is er al veel overeenstemming over zaken of moet er nog veel besproken worden om tot overeenstemming te komen? Is er recht op een toevoeging (gesubsidieerde bijstand), dan betaal je een minimale eigen bijdrage.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button