Mediator Zierikzee

Mediator Zierikzee

Mediator Zierikzee

Mediator Zierikzee

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Met mij als jullie mediator Zierikzee heb je de zekerheid dat de scheiding goed wordt geregeld. Je kunt een persoonlijke aanpak verwachten, waarbij er aandacht is voor jullie vragen en zorgen.

In gesprekken bij jullie thuis worden alle zaken besproken, zoals alimentatie, de woning, alle financiële zaken, inboedel en pensioen. Bij kinderen onder de 18 jaar, begeleid ik jullie om goede afspraken over hen te maken.

ResolveVisie Mediator Zierikzee:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Wat houdt een volledige afwikkeling van de scheiding in?

 • De eerste stap die we samen gaan nemen is een kennismakingsgesprek, dit is kosteloos en vrijblijvend. We gaan dan bespreken wat jullie persoonlijke situatie is, wat onze dienstverlening inhoudt en wat het tarief is. We werken met een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen achteraf.
 • Ik help jullie om afspraken te maken over alimentatie, financiën, pensioen, jullie eigen woning en eventueel je eigen bedrijf. Is er een koophuis bij de scheiding, dan wil je uiteraard snel duidelijkheid over wat haalbaar is. Kan bijvoorbeeld één van beiden in de woning kan blijven? Met jullie wordt besproken welke factoren hierop van invloed zijn (zoals partneralimentatie) en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar is een ouderschapsplan verplicht. Stap voor stap bespreken we de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over de kinderen.
 • Vervolgens gaan we de juridische procedure in werking zetten. Onze advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank en regelt de verdere afhandeling. Jullie hoeven dus niet apart een advocaat in te schakelen.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zierikzee. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen zorgen we voor een goed ouderschapsplan

In het ouderschapsplan worden een hoop zaken vastgelegd: de zorgverdeling, financiën, hoogte kinderalimentatie en de invulling van de vakanties en feestdagen. Een ouderschapsplan is belangrijk, aangezien dit duidelijkheid geeft en je hier altijd op kunt terugvallen.

Onder mijn begeleiding maken jullie afspraken welke passen bij de leeftijd en behoeftes van jullie kinderen. Het voordeel van het samen opstellen van een ouderschapsplan is dat je als ouders in gesprek bent met elkaar. Om kinderen bij de afspraken over hen te betrekken, is er apart een kindgesprek mogelijk.

Hoe zit het met alimentatie?

Het maken van een alimentatieberekening is onderdeel van mijn dienstverdeling. Deze is gebaseerd op de wettelijk vastgestelde normen die hiervoor gelden. Ik ga samen met jullie doornemen welke bedragen hiervoor gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de vraag welk salaris je als richtlijn neemt bij wisselende inkomsten. Je krijgt ook een uitleg over hoe de alimentatieberekening tot stand komt.

De uitkomsten van de berekening zijn het uitgangspunt voor het gesprek hierover. Je mag hiervan afwijken, als je dit weloverwogen doet en hier allebei achterstaat.

Wat klanten over mij zeggen

“Een snelle en complete afwikkeling van onze scheiding. Duidelijke afspraken en rapportage.”
★★★★

“Wij hadden redelijk spoed en hierin werd meegedacht en proces voortvarend aangepakt. Heel prettig dat afspraken flexibel gemaakt konden worden en ook in de avonduren.”
★★★★

Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button