Mediator Arnhem

Mediator Arnhem

Neem direct contact op met Wim Bramel: 085 1302987 of mail mij

Als mediator in Arnhem ontzorg ik jullie zoveel mogelijk tijdens de hectische periode van een scheiding.

Stap voor stap worden jullie meegenomen in het hele proces. Voor alle praktische zaken zoeken we goede oplossingen en er is ruimte voor het gesprek.

Ik kom bij jullie thuis in Arnhem en omgeving, zoals Duiven, Rheden en Westervoort om samen de scheiding te regelen. Jullie scheiding wordt dan ook van A tot Z geregeld voor een all-in tarief. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid

Volledige procedure van jullie scheiding geregeld met de mediator in Arnhem

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ik sta voor een persoonlijke werkwijze. Jullie betalen een all-in tarief, voor de hele scheiding. De scheiding wordt zorgvuldig geregeld met scheiden in 7 stappen. Wat houdt dit onder andere in?

 • Als jullie kinderen hebben werk ik samen met jullie het ouderschapsplan uit. Waarbij we goede en passende afspraken maken voor hen. Zoals een passende zorgverdeling en de invulling van vakanties. Ook is er een kindgesprek mogelijk met jullie kinderen en worden er adviezen gegeven hoe je de scheiding zo goed mogelijk regelt voor de kinderen.
  Zoals de tip om je kind(eren) serieus te nemen en naar ze te luisteren. Praat met ze, vraag ook door als ze zeggen dat het goed gaat. Neem de wensen van jullie kinderen mee in beslissingen. Maak ook duidelijk dat ze met anderen erover mogen praten, zodat er geen schaamte en schuld ontstaat en kinderen rondlopen met een geheim.
 • Samen met jullie worden passende afspraken gemaakt over jullie financiën, inboedel en pensioen. Op basis van een alimentatieberekening wordt een reële alimentatie afgesproken. Bij een eigen woning worden de opties van de eigen woning bij scheiding besproken en insteek is dat er snel duidelijkheid komt over jullie woonsituatie in Arnhem. Het scheidingsconvenant wordt opgesteld en gezamenlijk met jullie doorgenomen.
 • Als over alle zaken overeenstemming is, worden jullie voorgelicht over de juridische stappen. Wat gebeurt er na het ondertekenen en hoe verloopt de (schriftelijke) communicatie met de rechtbank? De afhandeling wordt volledig door mij verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen je volledig in Arnhem

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Arnhem. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Jullie eigen scheidingsproces in Arnhem

Je hebt je eigen proces in de scheiding en de ene partner is vaak sneller en verder dan de ander. Tijdens de mediation gesprekken in Arnhem zal ik dit ook bespreken en zo nodig toelichten en de ruimte voor beiden bewaken. Jullie kunnen namelijk in een andere fase van rouw over de relatie en scheiding zitten. Door hier inzicht in te krijgen, kan er begrip voor elkaar ontstaan.

Mediator in Arnhem begeleidt bij jullie hele scheiding

Ik ben MfN mediator in Arnhem en omgeving. Graag bespreek ik met jullie de mogelijkheden van samen scheiden. Zo voorkom je dat je tegenover elkaar komt te staan. Zeker als jullie kinderen hebben, biedt scheiden met mediation het beste uitgangspunt voor de toekomst. Omdat zaken goed op papier staan, kun je hier altijd op terugvallen en voorkomt dit zoveel mogelijk stress in de toekomst.

Zorg voor goede hulp bij scheiden: samen met jullie worden goede passende afspraken gemaakt. Zo zijn er geen losse eindjes. Zaken zijn duidelijk vastgelegd, zodat je hier altijd op kunt terugvallen. Dit geeft een zo goed mogelijke basis voor de toekomst.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: