Mediator Franeker

Neem direct contact op met Yvonne van den Berg: 085 1302999 of mail ons

Samen scheiden met behulp van mij als jullie mediator in Franeker.

Ook wordt zorggedragen voor de afwikkeling bij de rechtbank. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Wat houdt dit voor jullie in? Ik kom bij jullie thuis in Franeker en omgeving, zoals Dronrijp, Franekeradeel, Het Bildt, Littenseradeel, Menaldumadeel, Sint Annaparochie en Waadhoeke. Er is aandacht voor jullie persoonlijke verhaal en voor alle praktische zaken worden oplossingen gezocht, passend bij jullie situatie.

Alles geregeld met mediation Franeker

Je krijgt duidelijkheid over de kosten van de scheiding (het all-in tarief) bij het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Wat jullie kunnen verwachten van samen scheiden:

 • Samen met jullie worden alle zaken geregeld. Denk aan alimentatie, de (huur- of koop)woning, toekomstige woonsituatie, financiën, pensioen en eventuele leningen.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan.
 • Bij een eigen woning bij de scheiding worden de opties besproken. Zoals verkoop, de woning gezamenlijk houden voor een periode of één van jullie neemt de woning over. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • Als er over alles overeenstemming is, wordt jullie scheiding ook juridisch afgewikkeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voor jullie beiden is er aandacht

Als één van jullie beiden de scheiding niet wil, is daar aandacht voor in de gesprekken. Het is vaak een bittere pil voor diegene die de scheiding niet wil. Maar als één van beide niet verder wil, dan is een huwelijk niet meer mogelijk. Soms is er daardoor ook wat meer tijd nodig.

Het tempo wordt altijd aangepast aan beide partners; diegene die stappen wil zetten en diegene die meer tijd wil.

Gesprek met kinderen

Het is van belang het goed te regelen voor de kinderen. Het is ook mogelijk dat ik een kindgesprek met jullie kinderen heb, indien de leeftijd dat toelaat. Soms maken kinderen zich zorgen of vinden het rot voor een ouder, als die bijvoorbeeld kleiner moet gaan wonen.

Door met hen te praten, kunnen ze hun verhaal kwijt. In overleg worden soms ook zaken teruggekoppeld aan jullie als ouders. Ook wordt er met jullie meegedacht over hoe je de kinderen goed kunt helpen bij de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring met Yvonne is dat zij haar beroep uitoefent zoals je alleen maar kunt wensen: kundig, empathisch, accuraat, vriendelijk, geduldig, communicatief sterk en daarnaast heeft ze humor.” – Annemarie

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.