Mediator IJsselstein

Mediator IJsselstein

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail mij

Regel het goed, regel de scheiding samen met mij als jullie mediator in IJsselstein.

In gesprekken bij jullie thuis wordt de scheiding van begin tot eind geregeld. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in onder andere IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater en Vianen.

“We wilden overzicht in onze financiele situatie en duidelijkheid over onze eigen woning. Ook wilden we een passende omgangsregeling voor onze kinderen. In de gesprekken met de mediator zijn over al deze zaken goede afspraken gemaakt.”

Volledig scheidingspakket

In de mediation gesprekken bij julle thuis worden alle praktische zaken geregeld. Ook wordt de afhandeling bij de rechtbank verzorgd. De dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie (op basis van een alimentatieberekening), inboedel, pensioen en financiën.
 • Bij een eigen woning worden de opties van de eigen woning bij de scheiding besproken. Er wordt besproken wat mogelijk is en er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • Bij kinderen wordt er een ouderschapsplan gemaakt.
 • Als er over alle zaken goede beslissingen zijn genomen, wordt alles door mij goed vastgelegd. De scheiding wordt als laatste stap juridisch afgewikkeld. Hiermee is alles geregeld.

De scheiding regelen met mediation IJsselstein

Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Belangrijkste voorwaarde voor mediation is dat jullie de intentie hebben er samen uit te willen komen. Uitgangspunt is dat je het elkaar mogelijk maakt verder te kunnen. Als jullie samen kinderen hebben, betekent dit samen goed verder gaan als ouders.

Julie betalen voor de hele scheiding een all-in tarief. Dit bedrag is afhankelijk van wat jullie nodig hebben en wordt besproken in het vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Praat over de scheiding met de kinderen

Hebben jullie kinderen? Jullie worden goed geïnformeerd over welke afspraken vastgelegd moeten worden en wat passende afspraken zijn. Ook worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Er is extra aandacht voor kinderen in de mediation:

 • Praat over de scheiding met jullie kind(eren). Doe dit niet geforceerd, als ze bijvoorbeeld geen zin hebben, laat ze dan gaan. Toon wel je emoties, maar deel geen zorgen. Vaak zien ze wel dat een ouder gehuild heeft of horen ze boosheid. Blijf ze uitnodigen, zodat ze weten dat ze met hun gevoelens en ideeën bij jullie terecht kunnen.
 • Het is ook mogelijk dat ik een apart kindgesprek met jullie kinderen heb. Ze worden uitgenodigd te vertellen wat de scheiding met hen doet en hoe zij denken over bepaalde dingen. Hoe willen zij bijvoorbeeld hun verjaardag vieren, waar maken ze zich zorgen over? Met hen wordt overlegd welke zaken met jullie als ouders vervolgens worden besproken.

Tijdelijke afspraken nodig bij de scheiding?

Het kan zijn dat er eerst tijdelijke afspraken nodig zijn, omdat jullie bijvoorbeeld nog samen in één huis wonen. Voordat de definitieve afspraken gemaakt zijn, kunnen jullie alvast tijdelijke afspraken maken. Ik kan jullie als mediator hierbij begeleiden. Denk aan:

 • Het splitsen van bankrekeningen en afspraken over de vaste lasten als jullie nog bij elkaar wonen.
 • Woon je al apart en hebben jullie kinderen, ga dan alvast proefdraaien met een omgangsregeling. Deze kun je later altijd bijstellen, als je tegen dingen aanloopt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: