Mediator Leeuwarden

Mediator Leeuwarden

Neem direct contact op met Theo van Heerde: 085 1302996 of mail mij

Regel het goed en regel de scheiding samen met mij als jullie mediator Leeuwarden.

Wat kunnen jullie verwachten? Een persoonlijke en deskundige begeleiding en zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding. Door te kiezen voor samen regelen, komt er rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Leeuwarden en omgeving, zoals Burgum, Goutum, Grouw, Leeuwarderadeel, Mantgum, Stiens en Wirdum.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vervolgens zijn er 3-5 gesprekken nodig om alles volledig af te handelen. Gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie beiden.

Wat kun je verwachten van mediation Leeuwarden?

Een volledig scheidingspakket bestaat uit:

 • Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap besproken die in het scheidingsconvenant komen te staan. Denk aan alimentatie, de financiën, woning, inboedel en pensioen.
 • Over de kind(eren) komen afspraken in het ouderschapsplan.
 • De scheiding wordt ingediend bij de rechtbank.

Samen scheiden voor een all-in tarief

Jullie echtscheiding regel je samen voor een all-in tarief. Geen onverwachtse hoge kosten, maar weten waar je aan toe bent. Dit geldt ook voor alle andere zaken.

Denk aan de eigen woning. Wat zijn de mogelijkheden van de eigen woning bij scheiding en hoe komt er zo snel mogelijk duidelijkheid? Resolve werkt samen met Hypotheek Visie. Hierdoor komt er snel duidelijkheid over de mogelijkheden of één van jullie in de woning kan blijven.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Afspraken over een goede omgangsregeling

Er kan discussie zijn hoe vaak de kinderen bij de één zijn en bij de ander. Je kunt dit teveel of te weinig vinden en de ander ervaart geen probleem. Dan wordt besproken: wat is het belang van jullie kind? Wat past bij hem of haar? Wat vind je dan teveel of te weinig? Zijn er eventueel alternatieven?

Er wordt met jullie meegedacht over goede afspraken over de kinderen en hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is er een gesprek met oudere kinderen mogelijk. Zo worden zij betrokken bij de afspraken over hen en kunnen zij hun verhaal kwijt.

Wat is nodig voor mediation?

Voor mediation is het nodig dat er bepaalde mate van gelijkwaardigheid is. Er moet geen scheve machtsverhouding zijn, dat de één de ander zijn/haar wil opdringt. Ook moeten jullie zelf in staat zijn om autonoom beslissingen te kunnen nemen. Belangrijkste is dat jullie allebei de intentie hebben er samen uit te komen. Over praktische zaken is het geen probleem als er nog onenigheid is over zaken, dit wordt besproken in de gesprekken met jullie samen.

Wat levert mediation op?

Je neemt zelf autonoom beslissingen. Dit geef je niet uit handen, door bijvoorbeeld een rechtbank te laten beslissen. Dit geeft tegelijkertijd het draagvlak voor de keuzes. Er ontstaat rust in de toekomst, omdat je zelf invloed hebt gehad op de afspraken en invloed hebt gehad hoe zaken geregeld worden. Beide belangen staan voorop en niet de individuele belangen.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: