mediator Utrecht

Mediator Maarssen

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail mij

Als mediator in Maarssen regel ik samen met jullie de hele scheiding.

Hiervoor kom ik bij jullie thuis in de hele gemeente Stichtse Vecht, zoals Breukelen, Loenen, Maarssen en Maarssenbroek. Er komt overzicht en stap voor stap worden alle zaken geregeld. Zoals goede afspraken over de kinderen en snel duidelijkheid of één van jullie in de woning kan blijven.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. In de gesprekken krijgt stap voor stap de afwikkeling van de scheiding meer vorm en wordt het totale plaatje helder. Denk aan hoe het financieel voor jullie beiden eruit gaat zien, wat is er mogelijk in jullie woonsituatie en hoe gaat de zorgverdeling van de kinderen eruit zien. Je betaalt voor de complete afhandeling van de scheiding een all-in tarief.

Scheiden van A tot Z met de mediator Maarssen

Jullie kunnen van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Er is naast het regelen van alle praktische zaken dan ook aandacht voor de impact van de scheiding op jullie zelf en voor de kinderen. Het volledige scheidingstraject bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alle zaken die bij de scheiding komen kijken. Denk aan jullie woning, de financiën, vermogen en schulden, inboedel en pensioen. Alle afspraken worden vastgelegd.
 • Bij een eigen woning worden de opties wat te doen met de woning bij de scheiding op een rijtje gezet. Er wordt snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt. Deze is het uitgangspunt voor het bespreken van de hoogte en duur van de alimentatie.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan, met passende afspraken over jullie kinderen. Er is ook apart een kindgesprek met jullie kinderen met mij als mediator mogelijk. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Maarssen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tijdelijke afspraken over de scheiding?

Ook over de tijdelijke situatie (jullie zijn bijvoorbeeld nog samen eigenaar van het huis, maar één van jullie woont apart) kunnen afspraken worden vastgelegd. Denk bijvoorbeeld aan een afspraak dat de ander niet zomaar in huis kan komen en dat er altijd overleg moet plaatsvinden. Ook over financiële zaken kun je eerst tijdelijke afspraken maken. Zoals hoe je de lasten verdeeld in de periode dat je nog gezamenlijk in één huis woont.

Hoe blijf je in gesprek met elkaar?

Het kan lastig zijn in de stressvolle periode rondom de scheiding met elkaar te overleggen. Je kunt elkaar “niet verstaan”. Of er zijn patronen die in weg staan, zoals dat als het moeilijk wordt, iemand dichtklapt of weggaat. Je kunt elkaar niet begrijpen of er wordt niet geluistert en je praat langs elkaar heen. Woorden kunnen ook een andere lading hebben voor jullie beiden, waardoor er misverstanden en ruzies ontstaan.

Jullie worden hierin dan ook ondersteund, zodat er een goed overleg kan plaatsen en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Door te investeren in jullie onderlinge communicatie en een goede afwikkeling van jullie relatie, leg je vaak een goede basis voor de verdere toekomst. Vooral als jullie samen kinderen hebben, heeft dit zowel een positieve invloed op jezelf als op jullie kinderen.

Scheiden hoe? Zorg voor goede onafhankelijke hulp bij jullie scheiding. Je wordt goed geïnformeerd en er komen passende afspraken, zodat je allebei zo goed mogelijk verder kunt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: