Mediator Vianen

Mediator Vianen

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail mij

Wat kun je van mij als mediator Vianen verwachten?

In de gesprekken bij jullie thuis worden samen met jullie alle praktische zaken stap voor stap geregeld. Samen regelen geeft rust en overzicht.

De mediation gesprekken zijn bij jullie thuis in Vianen. Daarnaast kom ik ook in IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein en Oudewater.

Samen scheiden betekent samen om de tafel gaan om afspraken te maken. Dit kan lastig zijn, omdat er veel emoties zijn of omdat je moeizaam met elkaar communiceert. Als het toch lukt, geeft dit jullie een goed uitgangspunt voor de toekomst. Je hebt geïnvesteerd in jullie onderlinge relatie, helemaal van belang als je samen ouders blijft.

De scheiding van A tot Z geregeld door de mediator in Vianen

Gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met beide partners. Jullie kunnen een volledige afhandeling van de scheiding verwachten. Dit doet Resolve met de werkwijze scheiden in 7 stappen. Je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen. Stap voor stap worden alle zaken afgehandeld, zoals:

 • Samen met jullie worden er afspraken gemaakt over de woning, alimentatie en financiën. In de gesprekken is het doel tot overeenstemming te komen. Uitgangspunt hierbij is het elkaar weer mogelijk te maken verder te gaan.
 • Bij een eigen woning worden de opties van de woning bij de scheiding besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning blijft?
 • Als jullie kinderen hebben, worden er afspraken over hen gemaakt. Zoals de omgangsregeling, hoe je elkaar blijft informeren en de kinderalimentatie. Alles wordt vastgelegd in een ouderschapsplan.
 • De scheiding wordt juridisch afgerond.
 • Je betaalt een all-in tarief voor de gehele dienstverlening

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is mogelijk met de woning?

Hebben jullie een eigen woning? In de gesprekken worden de opties besproken. Zoals tijdelijk samen de woning aanhouden, verkopen of één van beiden blijft in de woning:

 • Als één van jullie beiden in de woning wilt blijven, wordt gekeken of dit mogelijk is. Naast de hypotheekregels, is bijvoorbeeld de hoogte van de alimentatie van invloed.
 • Bij verkoop bespreek ik met jullie zaken als het gebruiksrecht en de kostenverdeling voor de periode dat de woning in de verkoop staat. Ook wordt besproken welke stappen er moeten worden gezet (denk aan het inschakelen van een makelaar) en waar je aan moet denken.

Extra aandacht voor kinderen bij de scheiding

Met jullie wordt meegedacht hoe je de kinderen (afhankelijke van hun leeftijd) kunt steunen bij de scheiding. Zoals: als jullie hebben besloten te gaan scheiden, wacht dan niet te lang met het vertellen hiervan aan jullie kinderen. Vaak hebben ze het al langer in de gaten dat er iets speelt. Ze kunnen onbewust al signalen hebben opgevangen. Door het te vertellen, kunnen ze dit ook meer plaatsen.

Ook is er een kindgesprek mogelijk met jullie kinderen met mij als mediator. Zo kunnen ze vertellen wat in hen omgaat en wat de scheiding met hen doet.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: