Mediator Vleuten

Mediator Vleuten

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail mij

Jullie worden tijdens het hele scheidingsproces ondersteund door mij als mediator in Vleuten.

We bespreken alle zaken stap voor stap, zodat er overzicht komt. Het uitgangspunt van mediation is dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Je hoeft geen aparte advocaat meer in te schakelen. We bespreken alle zaken stap voor stap, zodat er overzicht komt. Als jullie samen kinderen hebben, bespreken we ook hoe je zo goed mogelijk verder kunt als ouders.

Jullie scheiding volledig geregeld door de mediator in Vleuten

Jullie krijgen professionele hulp bij de scheiding en kunnen van mij een persoonlijke aanpak verwachten, met tijd en ruimte voor vragen en zorgen. De dienstverlening ziet er als volgt uit:

 • Stapsgewijs maak ik samen met jullie afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een eigen woning bij de scheiding worden de opties op een rijtje gezet en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning blijft? Afspraken over de kinderen komen in een ouderschapsplan.
 • Zodra alle documenten ondertekend zijn, zit het traject aan tafel met jullie erop. We gaan de juridische procedure in werking zetten. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank. Het inschrijven van de scheiding doen we natuurlijk ook voor je.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Investeer in goed contact na de scheiding

Een scheidingsproces is een emotioneel zware periode, waarin het soms lastig is om te communiceren. Hier ondersteun ik julie graag bij. Een aantal tips zijn:

 • Luister open naar elkaar en bedenk wat je zegt. Vraag jezelf af: wat zouden de kinderen daarvan vinden? Vaak zet je ook jezelf hiermee aan het denken. Bedenk wat je zegt en zeg niet gelijk wat je denkt.
 • Praat vanuit ‘ik’ in plaats van ‘jij’. Geef aan wat je zelf vindt, of voelt in plaats van de ander dingen te verwijten. Vaak geeft dit een opening in het gesprek en kom je niet vast te zitten.

Hoe regel je de scheiding goed voor kinderen?

Streep niet ieder uurtje af, de omgangsregeling (het zorgschema) is de basis, maar probeer wel flexibel te zijn. Neem de ideeën van je kind(eren) ook mee in de keuzes die je maakt. Zoek het in eenvoudige dingen en ga samen dingen doen: ga samen eten of mee naar een voetbal- of paardrijwedstrijd.

Er is ook apart een kindgesprek mogelijk met mij als mediator met jullie kinderen. Zo kunnen zij hun ideeën en zorgen aangeven.

De scheiding aanvragen via Resolve? Wij zorgen dat de scheiding van A tot Z geregeld wordt. Dit brengt duidelijkheid voor de toekomst. Zodat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Als je samen kinderen hebt, betekent dit goed verder kunnen als ouders.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.